Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tres robatoris amb violència a Tres Cales

23 . Set, 2015 a les 18:56
per drodriguez a La notícia del dia
2791 reproduccions
Tres robatoris amb violència es van produir ahir a la nit en tres habitatges de la urbanització Tres Cales. Tres persones encaputxades, que van utilitzar el mateix modus operandi per accedir als habitatges ubicats a la zona nord d'aquesta urbanització, van retenir els propietaris, registrant-se un ferit de caràcter lleu.

Un dels robatoris es va produir en un habitatge del carrer Tofiño, on un matrimoni de nacionalitat suïssa de 60 anys fou obligat a entrar a l'interior de l'habitatge pels tres individus encaputxats i, armats amb un tornavís, van obligar-los a treure diners de la caixa forta a més d'alguna joia i els van deixar tancats a l'interior del lavabo.
Més tard, van passar fets molt similars en un altre habitatge del carrer Tramuntana on els afectats foren també un matrimoni de nacionalitat anglesa d'uns 60 anys, desconeixent-se a hores d'ara els objectes sostrets.

Els encaputxats, homes de parla espanyola amb complexió forta un i els altres dos de complexió prima, d'entre 1'70 i 1'80, haurien aconseguit escapolir-se dels controls policials, accedint en un tercer habitatge de la zona, on novament van retenir als propietaris durant prop de cinc hores fins que van poder escapar.

Els fets, han causat preocupació entre els veïns de la zona i com a mesura s'ha incrementat la vigilància. Per aquest fet el regidor de Governació, Joan Manel Tello, ha tranquil·litzat als veïns. Tello ha explicat que, "hem de donar tranquil·litat a tota la població. Ja ens hem coordinat amb la Policia Local i els Mossos d'Esquadra i ja s'han habilitat els punts de vigilància preceptius. Si veuen més presència policial a les urbanitzacions, que no es preocupin que és una mesura preventiva. Aprofito per a recordar a la gent que si veuen algun vehicle o persona sospitosa durant les nits, que poden trucar al 112 o la Policia Local i ens personarem ràpidament".

Al lloc dels fets s'hi van personar els Mossos d'Esquadra i la Policia Local. A hores d'ara s'estan investigant els fets.

Precisament per demà està prevista la celebració de la Mesa de Coordinació Operativa, que estava prevista convocar-se pels pròxims dies. Mesa en la qual es reunirà el cap dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de L'Ametlla de Mar i on es preveu la signatura d'un acord formal amb l'objectiu d'incrementar lan coordinació entre cossos i millorar la seguretat ciutadana.


respostes a "Tres robatoris amb violència a Tres Cales"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007