Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les càpsules formatives, novetat dels cursos de Formació

19 . Set, 2013 a les 14:45
per gfigueres a La notícia del dia
2735 reproduccions
La Regidoria de Formació i Treball ha encetat les inscripcions per a les accions formatives d'aquesta tardor-hivern al Telecentre, accions que contemplen de manera novedosa petites formules formatives.
Així, pel que fa les accions convencionals, aquest any s'ofereixen els cursos d'anglès inicial i de continuació i el de rus, tots de 20 hores de durada i per un preu de 63 € que començaran els dies 1 i 2 d'octubre.
A més l'oferta contempla curs per obtenir el carnet de manipulació de productes fitosanitaris de 25 hores de durada per un preu de 65 €.
Es faran de nou, el curs de 20 hores de durada adreçat a jubilats i subvencionat d'Internet Inicial i el curs de català bàsic de 45h subvencionat.
Per últim també està programat el Taller de Nanos que es farà al CIP i començarà el 15 d'octubre amb un cost de 25€.
Amb l'objectiu de facilitar l'accés dels ciutadans per comoditat i disponibilitat de temps, la Regidoria de Formació ha previst les càpsules formatives, un producte en la seva majoria més curt que els cursos habituals i a la vegada més econòmic.
Segons Viqui Martí, tècnica de la regidoria de Formació i Treball, "són cursos d'una durada més breu. Es tractaran temes monogràfics amb allò que més els interessa dels cursos i seran d'entre 6 i 10 hores".
Hi ha tres cursos adreçats a jubilats i totalment gratuïts de 10 hores de durada, que són el de confeccionat un Blog de cuina calera, el retoc de fotografies i el de manipulació del correu electrònic.
A més hi ha dos cursos destinats exclusivament a aturats, també gratuïts, els de tècniques de recerca de feina i de confecció de currículums.
Pel que fa a les capsules per a tots els públics, s'han previst les de utilització d'email i tràmits virtuals de 10 hores de durada i la de manipulació d'aliments de 4 hores, tots dos a un preu de 20€.
Per últim hi ha dos càpsules, la d'informàtica Inicial i la de power point, totes dues de 9 hores de durada, que són per a tots els públics a un preu de 20 €, però que poden fer també de manera subvencionada les persones que estiguin a l'atur.



respostes a "Les càpsules formatives, novetat dels cursos de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 73
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007