Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les consultes al Centre de Rehabilitació passen de setmanals a diàries, després d'implantar-se un nou pla sanitari

24 . Mar, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1204 reproduccions
El Centre de Rehabilitació de l'Ametlla de Mar ha posat en marxa un nou pla sanitari de rehabilitació que té com a objectiu reduir les llistes d'espera. Aquest nou pla es va implantar al Camp de Tarragona fa uns mesos i arran dels bons resultats, Salut ha decidit instaurar-lo als centres que hi ha a les Terres de l'Ebre.

El servei està format per un rehabilitador i un fisioterapeuta. Fins ara, el rehabilitador era l'únic que oferia visites, un cop per setmana, i elaborava la pauta al fisioterapeuta. Davant la baixa complexitat de la majoria de casos, a partir d'ara les visites les farà tant el rehabilitador com el fisioterapeuta.

Així, el centre passarà d'oferir visites un sol dia a la setmana, a fer-ne de dilluns a divendres dirigides pel fisioterapeuta. El rehabilitador passarà consultes mensualment, tot i que en casos d'alta complexitat farà la visita corresponent. El regidor de Sanitat, Joan Manel Tello, creu que aquest nou pla evitarà llistes d'espera.

El nou pla sanitari també permetrà més flexibilitat d'horaris pels pacients. Anteriorment, només s'oferien visites a les tardes, i a partir d'ara es donarà l'opció d'assistir-hi dos dies al matí i tres a la tarda, durant cinc dies a la setmana. A més, el fisioterapeuta també farà serveis a domicili.


respostes a "Les consultes al Centre de Rehabilitació passen..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1000,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007