Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Venda d'entrades Oficina de Turisme

30 . Jul, 2014 a les 12:26
per fcallau a La notícia del dia
2089 reproduccions
L'oficina de Turisme, punt de venda i reserva per a activitats d'oci
S'ofereix la possibilitat d'adquirir i reservar tiquets i entrades de qualsevol activitat de l'Estació Nàutica Costa Daurada i d'altres activitats i espectacles musicals, culturals o d'oci d'arreu de Catalunya.

L'oficina de Turisme de l'Ametlla de Mar ofereix des de fa alguns mesos la seva vessant de central de vendes de tots aquells productes d'oci que se celebren a Catalunya, servei que se suma a la seva qualitat de punt de venda dels diversos productes que ofereix l'Estació Nàutica Costa Daurada en qualsevol de les poblacions adherides.
Així, des de l'oficina de Turisme de l'Ametlla de Mar es poden adquirir els tiquets d'activitats com el Tunatour o la reserva d'activitats de lloguer d'embarcacions de pesca i de lleure, activitats de submarinisme o snorkel , lloguer de material nàutic o qualsevol tipus d'excursió ja sigui per mar o per terra, per exemple amb caiac o en bicicleta, i fins i tot la nova oferta del PescaTurisme, recentment posada en marxa aquest mes de juliol i que es tracta de passar un dia a bord d'una barca de pesca.
A tota aquesta oferta, des de fa pocs mesos, s'ha afegit la possibilitat de poder reservar tiquet a qualsevol dels espectacles i activitats d'oci més rellevants del país. Així, dintre de les possibilitats que t'ofereix aquest servei, hi ha les de poder adquirir entrades per a Port Aventura o el Circ du Soleil, el Camp del Barça, el Zoo de Barcelona,  l'Aquarium o qualsevol altre tipus d'espectacle o activitat, com a membre autoritzat de la web Hotel Extras, especialitzada en aquest tipus de serveis.
Segons Damià Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, "les funcions de les oficines de turisme van canviant i evolucionant. Ja no les podem veure com un lloc on els turistes van a buscar papers i informació. Tot evoluciona i les oficines de turisme han agafat aquest camí de convertir-se en centrals de reserva d'allotjament i punt de venda d'activitats. Ja fa anys que ho reivindiquem, ja que volem oferir nous serveis, perquè el món del turisme ha canviat molt i nosaltres hem d'evolucionar amb aquest canvi constant. Som pioners a Catalunya oferint aquest servei".
Aquest servei, que no té un cost addicional per a  l'usuari, es pot dur a terme tant a l'Oficina de Turisme del Parc del Bon Repòs, com al punt d'informació del Centre d'Interpretació de la Pesca.


respostes a "Venda d'entrades Oficina de Turisme"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 970,74 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 96
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007