Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Taller de Pauma

04 . Ago, 2015 a les 12:57
per fcallau a La notícia del dia
1628 reproduccions
L'Ametlla de Mar recupera el treball amb pauma i espart mitjançant tallers d'estiu

Al llarg del més d'agost la Regidoria de Medi ambient i la de Formació promouen activitats artesanals al Centre d'Interpretació de la Pesca.

Aquest dilluns va donar començament el Taller de Pauma organitzat per les regidories de Medi ambient i de Formació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, a càrrec de l'artesana Elena Gibernau. Aquesta activitat es combinarà amb el taller d'espart i es durà a terme  al llarg d'aquest mes d'agost, de dilluns a divendres de 5 a 7 de la tarda al Centre d'Interpretació de la Pesca. Els tallers costen 25 euros i inclouen el material.
Segons Maria Marsal, regidora de Medi ambient i Formació i Treball, "ens feia molta il·lusió engegar aquest tipus de tallers i és una mica emocional, ja que fa molts anys vam organitzar la 1a Fira Alternativa on precisament s'apostava per potenciar aquests treballs i productes artesanals".
Les inscripcions per als dos tallers de pauma, que es realitzaran la primera i tercera setmana d'agost, ja estan complertes i com que hi ha gent que s'ha quedat sense plaça es valora la possibilitat de fer-ne un altre l'última setmana d'agost. La tercera setmana d'agost s'impartirà el taller d'espart que també ha exhaurit el nombre màxim de places.
La regidora Maria Marsal ens comenta que "les inscripcions a aquests tallers han tingut una gran acceptació  i fins i tot tenim llista d'espera, fets que ens anima a seguir promovent aquests tipus de cursos . Ara hem començat per la pauma i l'espart però podríem seguir amb les nanses i tenim d'altres idees com arreglar cadires de boga o treballar el vímet per a fer cistells".
Val a dir també que des de la Regidoria de Formació i Treball s'estan duent a terme al Telecentre altres propostes formatives com l'ordenografia i la informàtica per a nens i nenes de 10 a 14 anys i que al més de juliol van tenir un gran èxit els cursos que es van fer de robòtica amb lego i creació de videojocs amb scratch. Ara ja s'està preparant l'oferta de cara a l'hivern amb els cursos habituals d'idiomes, informàtica i d'altres per a gent aturada, jubilats i públic en general.


respostes a "Taller de Pauma"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007