Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cursos de Formació 2013

03 . Gen, 2013 a les 08:27
2083 reproduccions
La Regidoria de Formació i Treball de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar  està en ple procés d'inscripcions a les activitats formatives que ha organitzat pel primer trimestre de 2013. De fet, aquest període va començar el passat 27 de desembre i s'allargarà mentre quedin places a les disset propostes que s'inclouen dins dels cursos de formació 2013, alguns dels quals començaran a finals de la pròxima setmana.
Entre les propostes formatives hi figuren els cursos habituals, tant de continuïtat com d'iniciació relacionats amb els idiomes o la informàtica, on hi destaquen els cinc adreçats exclusivament a jubilats i de caire gratuït, que són el d'internet avançat, internet inicial, informàtica inicial, i els dos de tractament de fotografia, un d'ells de continuació.

La resta,  Anglès inicial i de continuació, informàtica comptable, fotografia, autocar i intel·ligència emocional, a més del d'Internet com a eina de recerca de feina, aquest amb una subvenció pels que estiguin aturats.

Entre les novetats s'hi compten un curs sobre gestió del temps, un curs de rus, un taller de nusos mariners i un taller de reparació de xarxes i per últim, un taller del bon guia caní i de coneixement dels gossos.

Segons Viqui Martí, tècnica de la regidoria de Formació, "els tallers de nusos i de reparació de xarxes i "remendar" hem pensat que ha més de ser enfocats cap a la inserció laboral, també es poden veure com a una recuperació de les nostres tradicions. S'impartirà a càrrec d'un professor de l'Escola Nauticopesquera al Centre d'Interpretació de la Pesca. La idea es recuperar els nostres orígens i donar una sortida de feina a aquells que aprenguin a "remendar" xarxes".

El preu dels cursos es de 63 € i està al voltant de les 20 hores de curs.

El primer ha comença serà el d'anglès continuació que començarà el dia 10 de gener,  a partir del qual s'aniran començant la resta fins els darrers, que seran els tallers de nusos mariners i el de reparació de xarxes que s'iniciaran l'11 i el 13 de febrer.


respostes a "Cursos de Formació 2013"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007