Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Taller nanos

02 . Nov, 2012 a les 14:07
per otomas a La notícia del dia
1873 reproduccions
La propera setmana, des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, a través de la regidoria de Formació i Treball, inicia, el dimarts, 6 de novembre, la segona edició del taller de nanos. Després de l'èxit de l'any anterior es repeteix aquest any el taller al Centre d'Interpretació de la Pesca (CIP), els dimarts i dijous, de sis a vuit del vespre. Per tant, hi haurà dos grups, on s'elaboraran vint caps de nano en total.  Mitjançant aquesta activitat intergeneracional els més petits, amb ajuda dels pares, aprendran a elaborar aquestes figures gràcies a l'escultor Joan Martí qui impartirà el taller. El preu del curs és de 25 euros que es destina al material.
El proper dilluns, 5 de novembre, a les sis de la tarda hi ha una reunió informativa al Centre d'Interpretació de la Pesca per als pares i mares, i alumnes del taller.

"Aquest any tornem a repetir el taller de caps de nanos. L'any passat va ser un èxit. De fet varem haver de fer cinc grups. Enguany, per disponibilitat del personal, hem hagut de limitar-ho a dos dies a la setmana. Aquesta edició, però, ha tingut també una molt bona acceptació. De fet, varem omplir el taller els dos primers dies d'inscripcions", Eva del Amo, és el regidora de Formació i Treball, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

Els capgrossos, o com s'anomenen a l'Ametlla de Mar, els nanos, són uns elements singulars i indispensables de les festes de la Candelera. Per aquest motiu es preveu que el taller acabi a  finals de gener per tal que els nens i nenes puguin lluir els caps de nano per festes.
respostes a "Taller nanos"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 144
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007