Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Oferta esportiva

08 . Oct, 2014 a les 13:30
per otomas a Ajuntament
2399 reproduccions
En marxa les activitats esportives d'hivern  als diversos espais esportius de l'Ametlla de Mar com són el Pavelló , el Camp de Futbol i el Complex Esportiu Municipal.  Per  tant, estan obertes les inscripcions per participar de la diversitat de disciplines esportives que es poden practicar a l'Ametlla de Mar. Parlem doncs del futbol, del bàsquet, de la gimnàstica rítmica, i la natació que es pot practicar des de nivell inicial fins a les competicions federades. Però també parlem de molt més. I és que al Cem la Cala es realitzen 47 classes d'activitat dirigida setmanals, més 15 classes de natació setmanals, i més 20 hores setmanals d'atenció personalitzada a la sala de fitness. A més, es fan les activitats de cross training, darrera tendència d'entrenament funcional dirigit, i el TRX modalitat d'activitats dirigides amb corretges penjades del sostre.
Aquesta renovada  proposta d'activitats també arriba amb una novetat i és la flexibilitat de quotes adaptades a les possibilitats dels ciutadans. "Hi ha quotes per aturats, per estudiants, quotes de cap de setmana i molt més. A més, seguint la línia d'afavorir l'accés a la pràctica esportiva als joves de l'Ametlla de Mar d'entre 14 i 20 anys s'ha reduït la quota de 38,37 euros a 29,95 euros", explica Marc Vilabrú, Gerent de l'Àrea Municipal d'Esports.
Des del Cem també s'està treballant conjuntament amb els centres educatius com l'Escola Sant Jordi i l'Institut Mare de Déu de la Candelera per aprofitar les instal·lacions, amb piscina coberta, amb les quals compta el complex.
Finalment, una de les novetats destacades és el projecte encapçalat pel corredor Isaac Riera, de l'Ametlla de Mar, que coordinarà l'entrenament personalitzat per a proves de llarga distància sota el títol "Long Distance IR".
D'altra banda, atenent a la voluntat d'un conjunt de jugadors de l'Ametlla de Mar de poder participar en competició oficial federada de futbol sala, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar els cedeix el pavelló poliesportiu municipal per a jugar els partits a casa que en principi es disputarien en dissabte a partir de les 18:30h.


respostes a "Oferta esportiva"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 92
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007