Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Ofertes Cem La Cala

11 . Des, 2012 a les 14:02
per otomas a La notícia del dia
2181 reproduccions
Durant el mes de desembre, l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha posat en marxa diferents iniciatives amb l'objectiu d'afavorir l'accés de la població a les instal·lacions del Cem La Cala. El regidor d'Esports de l'Ajuntament, Albert Medrano, comentava "la importància que té per a l'equip de govern que aquesta magnífica instal·lació pugui arribar a un major nombre de ciutadans donat que això representaria una gran inversió en salut". Amb aquest objectiu, s'ha engegat una campanya de promoció de l'Activitat Física per a la Gent Gran que deslliura a majors de 64 anys i pensionistes empadronats a l'Ametlla de Mar, del pagament de la matrícula i del 50% de la 1a mensualitat i ofereix la possibilitat d'assistir el primer dia a la instal·lació de forma gratuïta, per comprovar que aquest espai és molt més que un centre esportiu i que, entre els seus serveis i activitats, la gent gran hi pot trobar diverses alternatives de millora de la salut i el benestar.
Per altra banda, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha instaurat una quota especial per a aturats que permet abonar-se a les instal·lacions del Cem La Cala per només 22,41 euros al mes sense haver de fer front a la matrícula.
Amb l'ànim d'arribar a un major nombre de ciutadans, el Cem La Cala obre un període de matrícula gratuïta fins el dia 1 de febrer de 2013.
Com no podria ser d'altra manera, el Cem La Cala vol agrair als seus abonats i abonades més fidels, la permanència a les instal·lacions amb regals en concepte de serveis que ofereix el complex, com pàdel gratuït, sessions de powerplate i descomptes del 20% en serveis de salut i estètica (osteopatia, massatge i foto-depilació). Aquests regals prendran rellevància en funció de l'antiguitat sense haver-se donat de baixa de la instal·lació.
Aprofitant les festes de Nadal, des del Cem La Cala també s'ha preparat una alternativa anomenada "Regaleu Salut" que inclou la matrícula més els mesos de gener i febrer per menys de 45 euros.
Paral·lelament, s'està preparant una iniciativa econòmica que permeti afavorir l'accés al Complex Esportiu per part dels estudiants que només estan a l'Ametlla de Mar durant els caps de setmana, els habitants de segona residència i els turistes.
Tota una sèrie de mesures encaminades a fer rentable socialment un equipament que representa un important valor afegit a la nostra població des del punt de vista de la salut, l'esport i el benestar.


respostes a "Ofertes Cem La Cala"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 739,42 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 106
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007