Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Demà s'acaba el Parc Infantil de Nadal més llarg dels darrers anys

04 . Gen, 2016 a les 13:17
per drodriguez a La notícia del dia
932 reproduccions
Demà dimarts finalitza una nova edició del Parc Infantil de Nadal que organitza la Regidora de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Durant 8 dies, una norantena de nens i nenes d'entre 3 a 12 anys han participat d'aquest parc que s'ha desenvolupat en dos recintes, el pavelló poliesportiu i el gimnàs de l'institut de secundària.

D'entre les activitats que destaquen s'han realitzat un taller de castells, de postals, científic, o de treballs manuals; així com sortides i excursions a la platja o al Parc del Bon Repòs per fer activitats esportives. Els més petits han pogut gaudir de diferents inflables amb obstacles, d'una ludoteca, una carpa amb jocs d'habilitats o llits elàstics.

Cal destacar que la dotzena de monitors, tots de la població, tenen les titulacions pertinents de monitor o premonitor de lleure, o d'educador infantil. Ara la Regidoria de Joventut començarà a planificar el pròxim Parc Infantil que tindrà lloc per Setmana Santa, per donar-li un nou enfocament més didàctic.


respostes a "Demà s'acaba el Parc Infantil de Nadal més llar..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007