Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Demà s'acaba el Parc Infantil de Nadal més llarg dels darrers anys

04 . Gen, 2016 a les 13:17
per drodriguez a La notícia del dia
1840 reproduccions
Demà dimarts finalitza una nova edició del Parc Infantil de Nadal que organitza la Regidora de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Durant 8 dies, una norantena de nens i nenes d'entre 3 a 12 anys han participat d'aquest parc que s'ha desenvolupat en dos recintes, el pavelló poliesportiu i el gimnàs de l'institut de secundària.

D'entre les activitats que destaquen s'han realitzat un taller de castells, de postals, científic, o de treballs manuals; així com sortides i excursions a la platja o al Parc del Bon Repòs per fer activitats esportives. Els més petits han pogut gaudir de diferents inflables amb obstacles, d'una ludoteca, una carpa amb jocs d'habilitats o llits elàstics.

Cal destacar que la dotzena de monitors, tots de la població, tenen les titulacions pertinents de monitor o premonitor de lleure, o d'educador infantil. Ara la Regidoria de Joventut començarà a planificar el pròxim Parc Infantil que tindrà lloc per Setmana Santa, per donar-li un nou enfocament més didàctic.


respostes a "Demà s'acaba el Parc Infantil de Nadal més llar..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,83 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 51
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007