Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El cem la Cala ofereix múltiples avantatges als usuaris i redueix les matrícules i quotes

12 . Abr, 2013 a les 13:26
per gfigueres a La notícia del dia
3137 reproduccions
El complex esportiu municipal la Cala adapta les matricules i quotes al context econòmic actual a més d'ampliar el ventall d'activitats.

Aquest mes d'abril el Complex Esportiu Municipal de l'Ametlla (el cem la Cala) proposa un ventall divers d'avantatges per no tenir excusa per practicar esport. I és que el complex esportiu municipal la cala adapta les matricules i quotes al context econòmic actual a més d'ampliar el ventall d'activitats.
De fet, s'ha realitzat una reducció de preus tant en les matrícules com en les quotes mensuals. Unes reduccions considerables, per exemple en el cas de les matrícules es passa de 55 a 45 euros mensuals en cas dels adults, i de 55 a 30 pel que fa a la matrícula infantil, júnior i sènior. Pel que fa a quotes: infantil (5-13 anys) 15 euros mensuals, cap de setmana 20 euros, família nombrosa 29,42 euros. A més, com a novetat s'ha incorporat una quota matí (07:00- 14:00h) per 30 euros. D'altra banda, s'ha activat una quota per aturats de poc  més de 22 euros.
A més, el cem també ofereix l'entrada puntual diumenge per l'usuari Infantil ( 5-3 anys) per  3,30 euros, Júnior i adults, per 5,30 euros, i adult infantil: 7 euros. D'altra banda, els menors de 5 anys tenen l'entrada gratuïta.
També , des del complex esportiu calero s'ha dissenyat una proposta perquè els nadons i els seus pares gaudeixin de la piscina coberta. La campanya titulada Estones Inoblidables  ofereix l'entrada gratuïta per menors de cinc anys. A més el pare o mare que l'acompanyi només haurà de pagar 10,70 euros, de dilluns a dissabte, i 5,35 euros els diumenges. El cem també  ofereix la possibilitat de cursos de natació per a nadons amb la participació dels pares i mares, i cursos per a dones embarassades.
"Hem readaptat les nostres matrícules i quotes intentant oferir propostes més ajustades i que reactivin l'esport infantil i en família. A més, la quota per aturats ha tingut molta bona acceptació. Des del cem el que volem és oferir un ampli servei d'activitats i , alhora, ajustat a les butxaques dels nostres usuaris", explicava la Gerent de l'Àrea Municipal d'Esports, Marc Vilabrú.
D'altra banda, el complex esportiu ofereix dos sessions setmanals de ioga i pilates, per no abonats per 25,77 euros.
Un altre dels serveis del cem és l'hora de la sala salut; que recordem el dilluns és de Beautybet, dimecres Làser Luz (una vegada al mes) i dijous Sebastien Guez, Osteòpata.


respostes a "El cem la Cala ofereix múltiples avantatges al..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007