Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Més de 1000 abonats al Cem

22 . Oct, 2014 a les 12:00
per otomas a Ajuntament
2319 reproduccions
El Complex Esportiu Municipal (Cem ) la Cala  ha superat aquest mes d'octubre els 1000 abonats. Una fita que s'havien marcat des de l'Àrea d'Esports Municipal de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, i per a la qual s'ha treballat intensament els darrers anys. I és que segons Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar, "la flexibilitat de les quotes adaptades a les necessitats dels abonats i la gran diversitat d'activitats són algunes de les claus de l'èxit. Hem d'agrair l'esforç de tots els treballadors del Cem i la seva implicació".
I és que al Cem la Cala es realitzen 47 classes d'activitat dirigida setmanals, més 15 classes de natació setmanals, més 20 hores setmanals d'atenció personalitzada a la sala de fitness. A més, es fan les activitats de cross training, darrera tendència d'entrenament funcional dirigit, i el TRX modalitat d'activitats dirigides amb corretges penjades del sostre.
Pel que fa a les quotes per aturats, per estudiants, quotes de cap de setmana i molt més. A més, seguint la línia d'afavorir l'accés a la pràctica esportiva als joves de l'Ametlla de Mar d'entre 14 i 20 anys s'ha reduït la quota de 38,37 euros a 29,95 euros.
Des del Cem també s'està treballant conjuntament amb els centres educatius com l'Escola Sant Jordi i l'Institut Mare de Déu de la Candelera per aprofitar les instal·lacions, amb piscina coberta, amb les quals compta el complex.
Finalment, una de les novetats destacades és el projecte encapçalat pel corredor Isaac Riera de l'Ametlla de Mar, que coordinarà l'entrenament personalitzat per a proves de llarga distància sota el títol "Long Distance IR".


respostes a "Més de 1000 abonats al Cem"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,11 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007