Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Carnestoltes 2013

18 . Feb, 2013 a les 11:55 | 00:26:53
per gfigueres a La notícia del dia
2632 reproduccions
El cap de setmana, 16 i 17 de febrer,  l'Ametlla de Mar va estar de festa amb la celebració del Carnestoltes. Després de les festes de la Candelera els caleros van descansar uns dies per reprendre el Carnestoltes. Si dijous, 14 de febrer, es va realitzar la rua infantil organitzada per l'Escola Sant Jordi i la Llar d'Infants Xerinola, dissabte, 16 de febrer, a la tarda va ser el torn dels grans. De fet, el Rei Carnestoltes donà el tret de sortida al Carnestoltes des de l'Ajuntament. Des d'allí s'encetà la rua que finalitzà a la Plaça Nova. I a la nit les disfresses van tornar a sortir pels carrers de la vila per continuar la festa al poliesportiu municipal amb Imagina Ràdio on hi havia el concurs de disfresses. Una rua que va comptar amb una alta participació amb diverses comparses.
L'adéu al Carnestoltes a l'Ametlla de Mar  es va donar diumenge amb la rua de disfresses infantil i el lliurament dels premis. Un lliurament de premis que també comptà amb festa i animació d'Imagina Ràdio.

"Hem de fer una valoració molt positiva de com ha anat el Carnestoltes. El temps ens ha acompanyat i cada any la gent s'anima més a participar i disfressar-se", subratlla Albert Medrano, Regidor de Festes.

Pel que fa als premis sèniors, en la categoria individual, un premi dotat 75 euros, va ser per la disfressa Lluna en Venècia. El millor grup de dos a nou components, dotat amb 150 euros, va ser per Volant cap a la llibertat.  Popeyes i Olivias, va ser valorada com la millor comparsa premiada amb 200 euros. La carrossa premiada amb 350 euros va ser per O sole mio. A més, destacar que les carrosses només per participar tenen una gratificació de 60 euros.

També van haver  premis per als més petits, en la categoria individual, valorat amb un regal i 30 euros, va ser per la disfressa tiburon. El grup infantil de dos  a nou components, premiat amb un berenar valorat amb 90 euros, va ser per les guitarres. I la millor comparsa infantil va ser la comparsa de les pubilles infantils de la Candelera 2013, les petites bruixes. Per tant, les petites podran gaudir d'un berenar valorat amb 130 euros.


respostes a "Carnestoltes 2013"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 693,56 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007