Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Estació Nàutica Costa Daurada renova l'executiva amb l'exregidor de Turisme, Vicent Martí, com a president

05 . Ago, 2016 a les 09:30
per gfigueres a La notícia del dia
1611 reproduccions
L'Estació Nàutica Costa Daurada, de la qual l'Ametlla de Mar n'hi forma part, compta des de fa uns mesos amb una nova presidència. El qui va ser regidor de Turisme en la passada legislatura i, Vicent Martí, ocupa ara el càrrec de president de l'entitat –en substitució de Joan Albert Campos– acompanyat de 14 persones més que conformen una junta que s'ha marcat un canvi estratègic important de cara al pròxim mandat. Martí encapçalava l'única candidatura que es presentava a dirigir l'Estació Nàutica donat que, per estatuts, cada 4 anys cal un relleu. Una de les importants novetats que ha implementat és la creació d'una comissió executiva formada per 5 persones que representen cadascun dels municipis que integren l'Estació, i on cada membre té funcions en una àrea concreta.

En aquesta nova etapa, la junta vol treballar perquè l'Estació Nàutica Costa Daurada esdevingui el punt de referència 'diving' potenciant els productes d'snorkel, submarinisme i vela en el mercat internacional –cal recordar que l'Ametlla de Mar disposa del certificat de Destinació de Turisme Esportiu en aquestes dues modalitats–. L'objectiu és treballar perquè «vingui gent tot l'any» i desestacionalitzar la temporada turística amb la creació de nous productes forfets potenciant «segments d'activitat nàutica molt concrets» explica el gerent de l'Estació, Jordi Rom.

«Volem trencar l'estacionalitat de la temporada i intentar que la zona de costa que va entre Salou i l'Ametlla de Mar» a banda de tenir activitats de temporada, «pugui començar a oferir de forma important activitats que es puguin fer durant tot l'any» remarca Rom. Tot plegat perquè l'impacte econòmic de les activitats nàutiques que es realitzen al litoral de la demarcació va ser 88 milions d'euros el 2015, segons un estudi de l'Associació Catalana d'Estacions Nàutiques que es va donar a conèixer ara fa unes setmanes. Un sector, el del turisme nàutic, que està agafant importància com a eix dinamitzador del turisme.


respostes a "L'Estació Nàutica Costa Daurada renova l'execut..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007