Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les platges de la Cala a punt per a l'estiu

24 . Mai, 2011 a les 13:02 | 00:02:29
2110 reproduccions
Un dels atractius de l'Ametlla de Mar és el seu entorn natural, en especial les cales i platges. Des de la regidoria de Medi Ambient se n'és molt conscient per aquest motiu actualment ja s'està treballant per posar a punt les platges per la temporada d'estiu. Per aquest motiu es realitzaran, com cada any, tasques de neteja i d'arranjament, sobretot a les platges urbanes, de l'Alguer, Pixavaques i Cala Pepo.

Actualment, des de Medi Ambient ja s'ha contractat la majoria serveis com l'abalisament de platges, lavabos, i salvament i socorrisme. D'altra banda, cal tenir en compte que, tot i que l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha deixat d'oferir el servei de neteja de les embarcacions pelicà; des de la regidoria es vetllarà perquè les platges comptin  amb la neteja de les aigües.

A més, recordem que ja s'ha tancat el termini per presentar ofertes per optar als xiringuitos de les platges de Sant Jordi, Calaforn, l'Alguer i l'Estany. El 30 de maig, des de l'Ajuntament es realitzarà l'obertura de les propostes per donar pas a l'adjudicació posterior.

D'altra banda, des de la regidoria de Medi Ambient ja s'ha presentat el projecte per obtenir els distintius de bandera blava. Recordem que l'any passat es van atorgar 5 banderes a platges de l'Ametlla i una al Club Nàutic. També, s'està treballant per obtenir el distintiu de platges verges. El 2010 van ser Santes Creus i el Torrent del Pi les que van obtenir aquestes banderes

"Enguany esperem obtenir les mateixes banderes blaves i ens hem marcat com a fita aconseguir una bandera verge més respecte l'any anterior. D'aquesta manera, aconseguim posar en valor la nostra costa, sumar-li valor afegit" ha explicat Xavier Solé, des de la regidoria de Medi Ambient.

A més, cal tenir en compte que la bona sintonia entre la Direcció General de Costes i el consistori calero ha permès, enguany, d'una banda adequar l'Estany Podrit i, de l'altra, arreglar les platges de Pixavaques, Calaforn i Sant Jordi malmeses pels aiguats del passat 17 de setembre.


respostes a "Les platges de la Cala a punt per a l'estiu"

nunus nunus
24 . Mai, 2011 a les 15:43

Ha partir de quan parla el Sr. Xàvier Sole, no es sent l'audio.!!!

gfigueres
25 . Mai, 2011 a les 08:32

@nunus: Ja teniu l'àudio arreglat

nunus nunus
25 . Mai, 2011 a les 18:59

@gfigueres: moltes gracies

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,83 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 47
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007