Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Medi Ambient posa a punt les platges de la temporada de bany

30 . Mai, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1638 reproduccions
Després de la regeneració de les platges, sobretot degut a la intensitat dels temporals marítims de l'hivern, ja s'han començat les tasques de neteja de les cales i platges de l'Ametlla de Mar, per tal de deixar-les a punt per la temporada de bany.

Els operaris de la brigada municipal han iniciat els treballs d'anivellar la sorra i redistribuir-la. Per fer-ho, l'any passat l'Ajuntament va adquirir una nova màquina per la neteja de platges, que s'incorpora al tractor i recull els residus sense treure la sorra de la platja, de manera que s'estalvia la pèrdua de sorra com succeïa anteriorment.

La regidora de Medi Ambient, Maria Marsal, ha explicat que «hi ha molta posidònia acumulada i hi ha gent que vol les platges impecables. El que s'havia fet fins ara era que llauràvem i ens ho emportàvem tot, ara aquest tractor el que fa és filtrar la sorra i ens emportem només la posidònia i la brutícia que pugui haver-hi».

Les tasques de neteja s'aniran ampliant en freqüència durant les pròximes setmanes. I a la temporada d'estiu continuaran, dia a dia, per mantenir les platges en bon estat, sobretot aquelles amb bandera blava que requereixen un servei de neteja més estricte.


respostes a "Medi Ambient posa a punt les platges de la temp..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 702,29 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007