Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar reforça la neteja dels carrers i amplia als caps de setmana aquest servei

19 . Jul, 2013 a les 14:06
per gfigueres a La notícia del dia
3043 reproduccions
L'Ametlla de Mar durant l'època estival rep un gran nombre de visitants multiplicant  la població. Per tal de poder cobrir les necessitat de neteja del municipi l'Ajuntament ha reestructurat el personal de neteja. D'una banda, dos treballadors que realitzaven altres tasques actualment formen part d'aquest equip de neteja. A més, s'ha donat cobertura a les tardes. També, els dissabtes i diumenges hi ha dos persones que treballen cinc hores perquè, sobretot el nucli urbà i comercial, estigui en unes condicions òptimes.
"Prioritzarem el casc urbà, les zones peatonals, els comerços, les places per poder donar un millor servei i millorar les petites dificultats que durant l'època d'estiu sorgeixen perquè, evidentment, hi ha més gent i s'embruta més tot. Creiem que gràcies a l'esforç del personal podrem resoldre'ls", explica Ruben la Llana, regidor de Gestió del Territori.
D'altra banda, des de l'inici de l'estiu l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, com cada any, té un equip destinat  a la neteja de platges. Un equip de set treballadors que netegen cada dia les platges amb bandera blava i de manera alterna les platges i cales de la zona sud i nord del litoral Calero.
"Tenim un equip de set persones dedicat a netejar les platges. Les platges significa accessos, serveis, sorra i papereres. Ho remarco perquè han hagut algunes queixes de les meduses i el "filero" que ha hagut. Només dir que desgraciadament això és impossible de controlar", remarcava Lallana.
I és que  des del consistori de l'Ametlla de Mar es vetlla per la bona imatge del municipi. Un compromís en el qual es treballa també intensament  des de la regidoria de Comerç i  la de Turisme.


respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar reforça la net..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,16 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 168
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007