Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Conveni de col·laboració amb la Universitat Internacional de Catalunya

01 . Mar, 2010 a les 08:00
2152 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i el SUM han signat un conveni de col.laboració amb la Universitat Internacional de Catalunya que té seu a Barcelona. Aquesta universitat està realitzant en l'actualitat el Post-Grau en Suport Vital i Emergències Integrals per a Diplomats Universitaris d'Infermeria i com a part del programa docent s'ha de realitzar un periode de pràctiques en serveis d'urgències i emergències. Així doncs, el SUM serà un d'aquests llocs on es podran realitzar les pràctiques per part dels infermers que estudiin aquest postgrau. Està previst que els primers alumnes comencin aquest estiu a realitzar les pràctiques a la nostra població, participant en totes les urgències que puguin sorgir i aprenenent sobre el món de la emergència en cassos reals, sota la supervisió de les infermeres del SUM. Anna Gallart, regidora de Sanitat, ens deia que “hem tancat aquest acord perquè les persones de La Cala que estudiin infermeria puguin fer les pràctiques necessàries per a la seva formació més a prop. És una manera de facilitar-los els estudis i evitar-los més desplaçaments dels que els obliguen els estudis teòrics". A més, la presència dels estudiants en pràctiques pot alleugerar en part la feina creixent dels professionals, ajudant si s'escau a millorar el servei.

Acord extensiu
És voluntat del consistori poder fer extensiu aquest tipus d'acord amb altres universitats per facilitar que els estudiants de l'Ametlla de Mar puguin fer les pràctiques de diferents ensenyances a la nostra població. De fet, ja s'han mantingut converses en aquest sentit perquè sigui possible que es materialitzi.


respostes a "Conveni de col·laboració amb la Universitat Int..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 157,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007