Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Alumnes de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV visiten l'Oficina de Turisme

09 . Nov, 2012 a les 14:13 | 00:02:02
per gfigueres a La notícia del dia
1834 reproduccions
Els alumnes de quart del Grau de Turisme de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV visiten avui l'Oficina de Turisme de l'Ametlla de Mar. Aquesta visita s'emmarca en l'assignatura de Gestió d'Oficines de Turisme. I és que la gestió de l'oficina de turisme de l'Ametlla de Mar compta amb una molt bona valoració no només dins de les Terres de l'Ebre sinó a nivell de Catalunya. L'objectiu de la visita és que els alumnes coneguin, de primera mà, exemples pràctics de gestió. Als alumnes, segons l'Àrea Municipal de Turisme, se'ls explicarà les principals funcions que desenvolupa una oficina de turisme. També es parlarà de promoció i projecció de la imatge de la destinació, d'organització d'esdeveniments, de suport al sector privat, de planificació, de qualitat i de la gestió interna pròpia d'una àrea de turisme.

"Estem molt contents des de l'oficina de turisme amb que ens hagin triat com a  referent perquè els alumnes vegin com funciona, a la pràctica, una oficina de turisme. Durant la seva visita, a part de mostrar les dependències, ensenyarem el servei d'atenció al turista, l'edició de material i  l'organització d'esdeveniments per promocionar els actius turístics de l'Ametlla de Mar. A més, mostrarem el treball que fem a través de la pàgina web, de les xarxes socials, de la nova aplicació per a mòbils, entre d'altres qüestions.", subratlla Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.

Recordem que aquesta nova oficina de l'Àrea Municipal de Turisme, situada a l'Avinguda hispano- italiana, es va inaugurar el setembre de l'any passat i a les poques setmanes va rebre la màxima catalogació, segons el Departament de Turisme, de la Conselleria d'Empresa i Ocupació de la Generalitat.


respostes a "Alumnes de la Facultat de Turisme i Geografia d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 722,61 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 120
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007