Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar estrena el racó dels joves

13 . Ago, 2010 a les 13:41
per gfigueres a L'Entrevista
1913 reproduccions
Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i el Pla Educatiu d'Entorn enguany es posa en marxa una iniciativa innovadora anomenada El Racó del Joves. Aquesta proposta està formada per un compendi d'activitats destinades als joves entre 12 i 16 anys que tenen com objectiu desenvolupar les seves inquietuds, ampliar els valors personals i culturals, i a la vegada divertir.

Algunes de les activitats previstes són manualitats, excursions, espais musicals, castells, relaxació, entre moltes altres. "Amb aquesta iniciativa volem donar a conèixer activitats al poble com ara els Castells. També es faran altres activitats que ajudaran a ampliar els coneixements dels joves. Els parlarem de la intel·ligència emocional i de les eines que ens poden ajudar dia a dia.", va explicar una de les monitores, Rut Freixedas.

Els joves interessats només cal que emplenin el full d'inscripció, que portin el full d'ingrés bancari de 25 euros, l'autorització, la fotocòpia del DNI i la fotocòpia de la seguretat social al Telecentre del municipi fins al 14 d'agost. També es pot inscriure al Centre D'interpretació de la Pesca fins al 20 d'agost. D'altra banda, si es vol sol·licitar informació i apuntar-se com interessat es pot fer via correu electrònic al racodelsjoves@gmail.com.

Aquesta proposta tindrà lloc a l'edifici Bahia Blanca, al complex esportiu, Trèvol i a les instal·lacions del Poliesportiu del 23 d'agost al 3 de setembre.

Per tal d'apropar tota aquesta informació a la població es realitzarà una reunió informativa a la sala d'actes de l'Ajuntament divendres 13 d'agost a les vuit del vespre.respostes a "L'Ametlla de Mar estrena el racó dels joves"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1067,58 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007