Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La regidoria de Formació i Treball valora positivament l'acollida de les activitats d'estiu

26 . Ago, 2010 a les 13:04
per gfigueres a La notícia del dia
1892 reproduccions
Les activitats que la regidoria de Formació i Treball organitza cada estiu tenen en general una molt bona acollida per part del públic. Tant és així que sovint algunes persones que desitgen participar-hi es queden amb les ganes per falta de plaça. Pel que fa a la naturalesa d'aquestes activitats, tenim dos clàssics, la informàtica i l'ordenografia que, adreçades a joves en edats compreses entre 10 i 16 anys, els ajuda, la primera, a adquirir domini del teclat de l'ordinador per introduir les dades amb més facilitat i rapidesa i, la segona, a adquirir coneixements de l'ordinador com a eina pràctica, per fer documents i desar informació personal en ell. Per tant, esdevenen eines molt útils per als menuts i menudes de cara al nou curs escolar. A més, les dues, s'ofereixen en dos nivells, continuació i inicial.

Costura i teatre en anglès
Una altra activitat de l'estiu és el taller de costura per als joves d'entre 6 i 14 anys que vulguin aprendre a cosir. L'objectiu és iniciar-se en aquest món i fer manualitats senzilles amb roba. Aquest taller va ser novetat l'any passat i, tot i que pot semblar estrany, no s'apunten només xiques. I enguany, per als nens i nenes en edats compreses entre els 10 i els 14 anys, s'ha fet el taller de teatre en anglès que donava la possibilitat de preparar una petita actuació teatral i, de pas, aconseguir ampliar el vocabulari en l'esmentat idioma mentre es diverteixen.
L'objectiu general d'aquests cursos, a banda d'ocupar una part del temps dels més joves coincidint amb l'arribada del bon temps i amb la finalització del curs escolar, és combinar l'aprenentatge amb el lleure i ampliar el ventall d'activitats existents per al jovent durant el període estival perquè passar-ho bé no està renyit amb aprendre. Ens ho explica i fa el balanç de tot plegat Anna Gallart, regidora de Formació i Treball. "La valoració que podem fer és positiva al 100%. De fet, sempre s'han hagut de repetir els cursos perquè les places són limitades i hi ha més demanda que oferta. Són activitats que tenen molt bona acceptació i val la pena treballar-hi per dur-les a terme tot i que anem fent modificacions perquè no siguin tot el temps les mateixes". Totes les activitats que us hem explicat ja han finalitzat i s'han dut a terme al Telecentre entre els mesos de juliol i agost.

Pla d'ocupació

D'altra banda, al Telecentre es continua amb el Pla d'Ocupació subvencionat pel departament de Treball i el Fons Social Europeu que va començar a finals de juny i que dona feina durant sis mesos a 11 persones del poble que s'encarreguen de rehabilitar habitatges i edificis i equipaments d'ús públic. El Pla finalitza el 31 de desembre. I a més, també s'està preparant el curs d'auxiliar d'infermeria en geriatria que comença a l'octubre.respostes a "La regidoria de Formació i Treball valora posit..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,57 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 97
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007