Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Alcalde recorre els carrers del municipi per millorar la detecció de problemes

24 . Set, 2012 a les 14:04 | 00:02:12
per gfigueres a La notícia del dia
1998 reproduccions
També s'ha posat en marxa l'adreça electrònica incidencies@ametllamar.cat perquè els ciutadans deixin els seus avisos i puguin ser avaluats per l'alcalde, el cap de la brigada d'obres i el cap de la policia local.
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar vol millorar la comunicació amb els ciutadans amb l'objectiu de facilitar una millor i més eficient solució a les incidències que es puguin generar al municipi. Així, aquest estiu l'alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, dedica una bona part del matí dels dilluns a recórrer els carrers del municipi, visitar directament zones on s'hagin detectat problemes, ja siguin de seguretat ciutadana o vial i d'infraestructures.
En aquest recorregut, l'alcalde és acompanyat pel cap de la policia Local i el cap de la Brigada d'Obres i Serveis amb l'objectiu d'enumerar i detectar les mancances i problemes detectats per la ciutadania.
Aquesta serà una pràctica que l'Ajuntament vol mantenir al llarg de tot l'any amb l'objectiu que els ciutadans puguin traslladar directament a l'alcalde les incidències del dia a dia, amb l'objectiu que també es puguin solucionar amb més rapidesa.
Problemes de circulació, desperfectes de mobiliari urbà o vials, mancances en l'enllumenat elèctric, estat d'infraestructures, neteja o qualsevol altra problemàtica ciutadana, seran avaluats sobre el terreny.
Des de l'Ajuntament s'ha animat als ciutadans a traslladar a l'Ajuntament aquelles incidències que detectin. Amb l'objectiu que aquests recorreguts tinguin la major capacitat de treball possible s'ha posat en marxa l'adreça electrònica, incidencies@ametllamar.cat, i el telèfon 977456000 extensió 1143 perquè tots aquells ciutadans que detectin qualsevol anomalia urbana, desperfecte o problema, puguin deixar el seu avís o constància. D'aquesta manera l'indret serà avaluat en la següent visita de l'alcalde.respostes a "L'Alcalde recorre els carrers del municipi per ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 71
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007