Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tornen els cursos d'estiu al Telecentre

07 . Jun, 2012 a les 13:34
per otomas a La notícia del dia
2088 reproduccions
El Telecentre ha preparat una nova programació de cursos d'estiu per al jovent, d'edat compreses entre els 10 i 16 anys. Les inscripcions comencen el dilluns 11 de juny, de deu a dues de la tarda, al Telecentre. Només cal portar una fotocòpia del DNI i el full d'ingrés bancari.

Un dels cursos, que compta amb més acceptació, és el d'ordenografia que cada any té un lloc destacat a la programació. L'objectiu és que els alumnes adquireixin domini del teclat de l'ordenador per introduir les dades amb més rapidesa i facilitat.

"Dividirem l'ordenografia en dos grups. Inicial, alumnes que comencen el curs per primera vegada, i de continuació, per alumnes amb uns coneixements bàsics que volen perfeccionar aquesta qüestió", va explicar Viqui Martí, tècnica de la regidoria de Formació i del Telecentre.

L'horari serà de dilluns a divendres al Telecentre. De les deu del matí a les onze, el grup de continuació, i d'onze a dotze, l'inicial. El curs, que tindrà lloc del 2 de juliol al 14 d'agost, val 60 euros.

També hi ha programat el curs d'informàtica, orientat especialment a ensenyar com lliurar i exposar un bon treball escolar. Tindrà lloc, també, de dilluns a divendres, al Telecentre; de 12:15 a 13:15. El curs es farà del 2 de juliol al 14 d'agost i també costa 60 euros.

Finalment, es repeteix el taller de Teatre amb anglès. Tindrà lloc de dilluns a dimecres, de 10 del matí a 11:30. Es farà el mes de juliol al Centre d'Interpretació de la Pesca i val 40 euros.

I fora dels cursos clàssics; la novetat d'enguany és el d'iniciació al programari lliure a través del Linux. Aquest curs està adreçat a usuaris amb coneixements informàtics bàsics ja adquirits. L'horari serà de dilluns i dimecres, de 19:30 a 21:30h. El curs serà del 2 de juliol a l'1 d'agost i és de 63 euros al Telecentre.respostes a "Tornen els cursos d'estiu al Telecentre"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 22
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007