Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La robòtica LEGO una de les novetats destacades dels cursos d'estiu al Telecentre

26 . Mai, 2015 a les 14:50
per otomas a Ajuntament
2371 reproduccions
Aquesta nova edició dels cursos d'estiu al Telecentre, impulsada des de la Regidoria de Formació i Treball, de l'Ajuntament de l'Ametla de Mar, porta novetats destacades.
D'una banda, el taller de Robòtica Lego Wedo, adreçat  a joves de 6 a 10 anys. L'objectiu és construir models de LEGO amb senzills sensors i motors connectats a l'ordinador. Programar de forma ràpida i divertida per iniciar-se  a la robòtica. Aquest taller tindrà lloc del 6 al 9 de juliol, de dilluns a dijous, de les 16.30h a les 19.30h. També hi ha Robòtica Lego Mindstorms EV3, destinat a joves d'11 a 16 anys. L'objectiu és aprendre conceptes bàsics sobre programació i disseny d'aplicacions automatitzades amb nocions d'enginyeria utilitzant peces LEGO. El taller tindrà lloc del 13 al 17 juliol, de dilluns a dijous, de 16.30h  a 19.30h.
Per conèixer més detalls sobre aquesta iniciativa hi ha preparada una presentació pel proper dissabte 30 de maig a les 11.00h al Telecentre.
"La idea va sorgir perquè una enginyera de l'Ametlla de Mar ens va proposar aquesta iniciativa que està funcionant molt bé arreu de la comarca de Tarragona", explica Viqui Martí, tècnica del Telecentre.  
Una altra de les propostes innovadores és la creació de videojocs amb Scratch. En aquest taller per  a joves d'11 a 16 anys es tracta d'aprendre a generar jocs, històries interactives, o animacions a partir de la programació d'imatges i sons. El taller tindrà lloc del 20 de juliol al 23, de dilluns a dijous, de 16.30h a 19.30h.
A part de les novetats, no manquen els clàssics a la programació com ordenografia, per a joves de 10 a 14 anys, nivell inicial i avançat. El curs tindrà lloc de l'1 de juliol al 14 d'agost, de dilluns a divendres. També es realitzarà informàtica, de 10 a 14 anys, per adquirir coneixements d'ordinador com a eina pràctica, presentacions de diapositives, retoc d'imatges i creació de vídeos.
Finalment, una de les propostes interessants adreçada a adults, a partir de 16 anys, és el taller dibuix i perspectives. Com objectiu ensenyar diverses tècniques per assimilar les proporcions corporals i de l'espai, aconseguint que els nostres dibuixos assoleixin volum i personalitat amb només un llapis. El taller serà del 7 de juliol al 6 d'agost, 16.00h a 18.00h, dimarts i dijous.
Les inscripcions seran al Telecentre, a partir de l'1 de juny, de les 9.00h a les 14h. Només cal lliurar la fotocòpia del DNI i el full d'ingrés bancari.


respostes a "La robòtica LEGO una de les novetats destacades..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007