Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Minut de silenci per Llorca

13 . Mai, 2011 a les 13:41 | 00:00:49
per gfigueres a La notícia del dia
1307 reproduccions
Treballadors de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar  es van sumar ahir a les 12 de migdia al minut de silenci per les víctimes del terratrèmol de Llorca. A més, alguns caleros que en aquell moment passaven per davant de la Casa de la vila també van voler unir-se a la mostra de condol que va aglutinar una cinquantena de persona. L'acte va anar encapçalat per unes paraules de l'alcalde del municipi, Andreu Martí.

D'altra banda, Llorca acull aquest divendres el funeral per les nou víctimes del terratrèmol que dimecres va sacsejar la població. En la cerimònia, que només acollirà quatre fèretres, hi assistirà el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i els prínceps Felip i Letícia. La resta de víctimes seran acomiadades en cerimònies privades. Amb tot, l'alcalde de Llorca, Francisco Jódar, ha assegurat que hi haurà familiars de totes les víctimes.


respostes a "Minut de silenci per Llorca"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007