Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar és el municipi que ha ingressat més per la taxa turística el 2013 a les TE

23 . Gen, 2014 a les 13:56
per gfigueres a La notícia del dia
2481 reproduccions
Així ho va fer públic  aquest dimarts el delegat del Govern, Xavier Pallarès, en la primera sessió ordinària del Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat a les Terres de l'Ebre d'aquest 2014. Pallarès va  donar a conèixer els imports que s'han ingressat per l'Impost d'Estades en Establiments Turístics a les Terres de l'Ebre, que és de 391.650'23€. L'Ametlla de Mar encapçala el rànquing dels municipis que més han ingressat al Territori. En concret 120.860,62 euros. Així, dobla en ingressos per taxa turística al segon poble  que segueix en el rànquing. Es tracta del Perelló  amb 66.742,65 euros. I en tercera posició trobem a Sant Carles de la Ràpita amb 52.391,64 euros.
Per tant, aquestes xifres reveladores col·loquen a l'Ametlla de Mar com a líder del rànquing a les Terres de l'Ebre i situen a la Cala en 31a posició en el marc català.
"És una bona notícia i així l'hem rebut tots plegats des de l'Administració però també des del sector. És una mostra més del treball que es fa des de l'Ametlla de Mar per posicionar-se com a líder en matèria turística", explica Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
Aquests ingressos per la taxa turística es retornen al sector turístic per a campanyes promocionals, tant el 70% que es destina a la Generalitat com el 30% que és per als diferents ajuntaments.respostes a "L'Ametlla de Mar és el municipi que ha ingressa..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 767,08 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 181
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007