Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La robòtica i la creació de videojocs punts forts dels cursos d'estiu 2016 del Telecentre

15 . Jun, 2016 a les 14:30
per drodriguez a La notícia del dia
1847 reproduccions
La regidora de Formació i Treball ja té en marxa les inscripcions per una nova edició dels cursos d'estiu al Telecentre, que continua apostant pel públic més jove com a principals destinataris. Els cursos de robòtica i de creació de videojocs són els punts forts del catàleg formatiu.

D'una banda, el taller de Robòtica Lego Wedo -que s'impartirà del 4 al 7 de juliol-, adreçat a joves de 6 a 10 anys, on l'objectiu és construir models de LEGO amb senzills sensors i motors connectats a l'ordinador, i també programar de forma ràpida i divertida per iniciar-se a la robòtica.

També segueix el curs de Robòtica Lego Mindstorms EV3 -que serà de l'11 al 14 de juliol-, destinat a joves d'11 a 16 anys, on aprendran conceptes bàsics sobre programació i disseny d'aplicacions automatitzades amb nocions d'enginyeria utilitzant peces LEGO.

Una altra de les propostes és la creació de videojocs amb Scratch -que tindrà lloc entre el 18 i el 21 de juliol-. En aquest taller, també per a joves d'11 a 16 anys, l'objectiu és d'aprendre a generar jocs, històries interactives o animacions a partir de la programació d'imatges i sons.

Tanmateix, no manquen els clàssics per a joves de 10 a 14 anys com ordenografia, amb dos nivells: l'inicial i la continuació, o informàtica, per adquirir coneixements d'ordinador com a eina pràctica per fer presentacions de diapositives, retoc d'imatges i creació de vídeos. Ambdós es realitzaran del 4 de juliol al 12 d'agost.

Les inscripcions, que estan obertes des d'aquest passat dilluns, es realitzen al Telecentere i de les 9.00 h fins a les 14.00 h. Cal presentar una fotocòpia del DNI del nen o nena, i el full d'ingrés bancari del preu del curs, que en el cas dels cursos de robòtica i videojocs és de 49 € i en els informàtics de 60 €.

Pròximament es publicarà el catàleg de propostes de tallers artesanals per aquest estiu.


respostes a "La robòtica i la creació de videojocs punts for..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,74 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 106
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007