Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Formació i Treball enceta sis propostes formatives subvencionades per aquesta primavera

13 . Abr, 2012 a les 09:32
per gfigueres a La notícia del dia
1695 reproduccions
La Regidoria de Formació i Treball de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar posarà en marxa a partir de la pròxima setmana un total de sis cursos subvencionats, quatre destinats a persones que treballen i dos més a persones que estan a l'atur.

Si parlem dels cursos per a aturats, se n' han previst dos sobre la mateixa temàtica, informàtica inicial orientada a la recerca laboral, de 20 hores de durada, que s'iniciarà dilluns dia 16 d'abril. L'horari serà el mateix pels dos cursos, de 9.30h a 11.30 pels matins al Telecentre, tot i que hi haurà dos opcions, per a uns dilluns i dimecres i pels altres, dimarts i dijous. Aquest, tot i que en l'àmbit informàtic, està destinat a donar eines vàlides per a la recerca de feina. Segons Viqui Martí, tècnica de la Regidoria de Formació i Treball, "com que són cursos per a gent aturada, encara que no els hi puguis donar un lloc de treball, els hi pots donar eines que puguin ajudar en la recerca laboral. Hi ha molta gent que encara no s'ha familiaritzat amb la informàtica i els hi donarem unes primeres nocions enfocades a com fer un bon currículum, una carta de presentació o com poder-se inscriure a les bosses de treball via telemàtica. Eines que els puguin servir per fer més planera aquesta recerca laboral".

Si parlem dels cursos per a treballadors, hi ha proposat un d'excel, de 40 hores de durada que s'iniciarà a primers de maig i s'acabarà el 13 de juny, i tindrà lloc els dilluns i dimecres de 19.30h a 22h.

També se n'ha programat un altre de manipuladors de productes fitosanitaris que s'iniciarà el 2 de maig i s'allargarà fins al 17 de maig. Tindrà una durada de 30 h i tindrà lloc de dilluns a dijous de 18.30h a 21.30h.

Un altre dels cursos que s'ha plantejat és el de coaching, de 20 hores de durada, que tindrà lloc els divendres de 19 a 21h i un dissabte intensiu. Aquest curs començarà el dia 4 de maig i s'allargarà fins al 2 de juny.

Per últim, el curs de monitor sociocultural un curs diari de 80 hores de durada que tindrà lloc al Telecentre de dilluns a divendres de 9 a 13h. Començarà el 2 de maig i s'allargarà fins al 29 d'aquest mateix més. Aquest curs el poden fer, a més de gent treballadora,  persones que es troben a l'atur.

Tota persona interessada en inscriure's o demanar més informació pot passar pel Telecentre de l'Ametlla de Mar.


respostes a "Formació i Treball enceta sis propostes formati..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007