Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Millores al port de l'Ametlla de Mar

12 . Mar, 2010 a les 13:56
2447 reproduccions
L'Alcalde del municipi, Andreu Martí, s'ha reunit aquest divendres amb els representants de Ports de la Generalitat els quals han confirmat noves actuacions com la millora del ferm i la il·luminació a la zona del dic de llevant i repintat de la senyalització del port. D'altra banda, l'enderrocament de l'antiga nevera serà una realitat passat Setmana Santa.

"Després d'aquesta nova reunió amb Ports de la Generalitat confirmem l'enderroc de la nevera vella, d'una manera immediata, amb la condició de re ubicar l'estació transformadora. Altres temes que hem tractat són la millora de la il•luminació i el ferm a la zona del dic de llevant", ha explicat Andreu Martí, alcalde el municipi.

Aquesta construcció té una superfície total de 363,31 m2. En el seu moment, quan la nevera va quedar en desús l'any 2003, i es va posar en marxa la nevera nova del costat de la confraria, ja es van realitzar tasques de desmantellament que van consistir en desmuntar tota la maquinària i treure l'amoníac col·locat en dipòsits. L'Actuació que ara es realitzarà serà l'enderrocament de la totalitat de l'edifici i l'asfaltat d'aquesta zona. D'aquesta manera aquest espai es convertirà en la continuïtat de l'aparcament públic que serveix a la zona de la plaça del Canó i de damunt el Port.

El pressupost d'aquesta actuació s'eleva a més de 52 mil euros. L'obra anirà a càrrec de l'Ajuntament però en cas que hi hagi algú interessat en agafar aquest espai per usos comercials a través d'una concessió, tal com està determinat al Pla Especial de Ports, haurà de retornar l'import de la inversió al consistori.

Amb l'enderrocament d'aquesta edificació s'aconseguirà alliberar aquest tram del port d'un element que suposa un gran impacte visual al port.


respostes a "Millores al port de l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007