Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els alcaldes afectats per l'N-340 es reuniran dimarts amb el subdelegat del Govern a Tarragona

16 . Oct, 2015 a les 13:31
per drodriguez a La notícia del dia
1915 reproduccions
Continuar lluitant perquè arribin solucions immediates, és el missatge clar que donen els alcaldes afectats pel pas de l'N-340, que aquesta tarda es tornen a reunir a l'Aldea. En aquesta reunió s'hi sumaran els alcaldes de Camarles i l'Ampolla, després que la setmana passada els alcaldes d'Esquerra creessin un nou front.

L'objectiu principal de la reunió serà avaluar les propostes de la ministra de Foment, Ana Pastor. Damunt la taula es posarà l'anunci de construir rotondes al tram ebrenc de l'N-340 i de millorar els accessos d'alguns municipis. Però sobretot del compromís de no ampliar la concessió de l'AP-7, que finalitza el 2019, la possibilitat d'aplicar mesures de bonificació als vehicles pesats, i la redacció del projecte constructiu de l'A-7 dels trams entre La Jana i l'Hospitalet de l'Infant.

Els alcaldes dubten que això pugui acabar produint-se. Ho explica Dani Andreu, alcalde de l'Aldea: "Ens preocupen dues coses: una que puguin ser realitat aquestes propostes, que podrien reduir la perillositat, i l'altra que aquestes declaracions estan fetes en un context preelectoral i no es donen massa confiança".

D'aquesta reunió haurà de sortir la proposta que presentaran dimarts al subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, en la reunió demanada pels alcaldes. Busquen pressionar directament el govern de l'Estat per aconseguir una solució immediata a l'alta sinistralitat de la carretera, que passaria per l'alliberament de l'autopista AP-7.

Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar: "Ens tornem a refermar que encara que es tirés endavant amb els treballs, s'haurien de preparar els projectes i això portarà un temps. La problemàtica dels accidents és immediata, tenim un problema i per això necessitem solucions urgents per lluitar contra la sinistralitat de l'N-340. Continuem proposant l'alliberament dels peatges al tram ebrenc mentrestant no estigui l'autovia que serà una via segura, ràpida i gratuïta, que és el que ens mereixem".

La trobada dels alcaldes afectats pel pas de l'N-340 es produeix després del quart tall consecutiu d'aquesta via, que es va realitzar ahir a la tarda a l'Ametlla de Mar i Les Cases d'Alcanar. Davant la negativa del departament de Governació valencià a autoritzar el tall de l'N-340, els veïns i veïnes de Vinaròs, Benicarló i Peníscola s'han concentrat al voral.

Des de la Federació de Veïns d'Amposta no descarten que l'Ampolla participi als talls setmanals de la carretera. De moment ja s'han convocat, per dijous vinent, tres nous talls simultanis a l'Ametlla de Mar, Les Cases d'Alcanar i Vinaròs. L'hora de la protesta s'avança a dos quarts de sis de la tarda.


respostes a "Els alcaldes afectats per l'N-340 es reuniran d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 659,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 147
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007