Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Arriba la Festa Major d'estiu de l'Ametlla de Mar

28 . Jun, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
2722 reproduccions
El 29 de juny és una data essencial al calendari festiu calero i és que Sant Pere, el patró dels pescadors, celebra la seva festa major d'estiu a l'Ametlla de Mar. Enguany, la festa començarà dimecres a les 23.30 h amb una revetlla popular a la Confraria Nova de Pescadors, on hi tindran lloc la majoria dels actes. Els grups musicals Sherpas, Cráneos i Pirombodas i més tard els dj's locals Guillermo Argentó i Dani JR amenitzaran la primera nit de festa a la revetlla.

Dijous a la tarda tindrà lloc la major part dels actes oficials: la recepció oficial i el lliurament de premis dels concursos de pintura i dibuix, la missa en honor al Patró Sant Pere i la processó marítima. A la nit, la música tornarà a ser la protagonista amb l'actuació del grup Los Júniors i disco mòbil amb Mireia DG. 

Divendres al matí hi haurà sardinada popular i cap al migdia, Dj Adrix farà moure l'esquelet amb un vermut electrònic. A la tarda, serà el torn del festival infantil amb l'actuació del grup Muniatto Show i Festa de l'escuma. La nit del divendres anirà a càrrec de l'actuació de Nautilus i disco mòbil amb dj's locals Guillermo Argentó i Dani JR.

Dissabte al matí, els que vulguin omplir la panxa podran tornar a gaudir d'una sardinada popular i els que prefereixin fer esport, la Cala Bikers durà a terme una marxa BTT. A les 16 h, la Banda de Cornetes i Tambors farà una cercavila des de la Part de Cala fins a la Confraria Nova, on començarà el Concurs de Suquet Calero. Més tard, a partir de les 18'30h es durà a terme la Milla-Marató, la travessa de natació i la Barra del Cos. 

Al vespre, les Majorettes de l'Ametlla de Mar sortiran a desfilar acompanyades de la Banda de Música de la Cala, els qui més tard oferiran un concert juntament amb la Banda Municipal de Morella. L'orquestra Neo i els Dj Ferran Lapuerta i A.massive Dj seran els encarregats d'amenitzar la nit del dissabte. Sant Pere 2017 clourà diumenge a les 10 h al Camp de Tir Punta Calda, on es durà a terme la tirada al Plat i un esmorzar previ.

Miquel Brull, Patró Major de la Confraria de Pescadors Sant Pere, convida a tothom a gaudir de les festes: «les festes estan encarades perquè la gent s'ho passi bé. Volem que la gent gaudeixi de les festes i sigui partícip de la festa perquè això és el que els de la Confraria ens fa sentir bé i ens ajuda a introduir més coses de cara els pròxims anys. L'any passat les festes de Sant Pere van ser un èxit, jo feia molt temps que no veia tanta gent al moll. I és que al cap i a la fi, qui no té un fill, té un nét, i qui no té un nét té un tio que ha sigut pescador». 


respostes a "Arriba la Festa Major d'estiu de l'Ametlla de M..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 732,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 139
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007