Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Mercadona ja té la llicència d'obres per a construir

07 . Mar, 2012 a les 12:38 | 00:02:43
per gfigueres a La notícia del dia
2624 reproduccions
D'aquí a pocs mesos es començarà la construcció de la gran superfície que Mercadona ha d'instal·lar a l'Ametlla de Mar. De fet, ja s'han signat els contractes de compravenda dels terrenys i l'Ajuntament ja ha concedit la llicència d'obres. En total, ocuparà una superfície de 10.764m2, amb 1.600m2 de superfície construïda i un aparcament amb capacitat per a 200 vehicles que facilitarà el desplaçament dels clients en cotxes particulars. La inversió prevista és de 2 milions d'euros. Aquesta parcel·la ha estat  adjudicada a Mercadona per un valor de 3.121.560 euros en procediment obert a través d'un concurs al que només es va presentar aquesta empresa, tot i l'interès inicial d'altres empreses del sector.

A finals de febrer van començar les obres d'urbanització de la 1a fase del sector 22b1, obres iniciades per La Cala Gestió sobre una superfície de 2.414m2. Aquestes obres han de permetre disposar de serveis necessaris com l'aigua, el subministrament elèctric, l'enllumenat públic o les aigües residuals i a la vegada dotar d'accessibilitat a la zona comercial i d'equipaments que es troba englobada dins de la 1a fase de desenvolupament d'aquest sector, en el seu àmbit més proper a la carretera TV-3025.

El termini d'execució de les obres és de quatre setmanes i la inversió prevista és de 144.642 d'euros, inversió que inicialment assumirà La Cala Gestió com a promotor i que després del compromís assolit per l'Ajuntament amb els propietaris dels terrenys afectats, aquesta entitat no passarà a cobrament cap quota urbanística fins que no s'hagi recuperat la situació econòmica i s'hagi millorat la demanda del sector.

Segons Ruben Lallana, regidor de Gestió del Territori, "a través de la Cala Gestió hem començat la urbanització de la primera fase del sector 22b1, la que dóna accés a la zona comercial. Inicialment, tal com vam arribar a un acord amb els propietaris, aquestes obres aniran a càrrec de l'Ajuntament i després ja es compensaran un cop es desenvolupi tot el secor, quan hagi de ser, i es tracta de donar accés a aquesta parcel·la on s'ha d'ubicar el Mercadona i d'aquí les actuacions pròximes a la rotonda d'accés".

Dues parcel·les més d'aquesta primera fase pertanyen a La Cala Gestió per títol d'adjudicació en concepte de cessió del 10% de l'aprofitament urbanístic del sector, operada a través del projecte de reparcel·lació del sector 22b1.


respostes a "Mercadona ja té la llicència d'obres per a cons..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 923,67 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007