Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comencen les obres de condicionament de la carretera TV-3025

29 . Set, 2009 a les 12:16
1427 reproduccions
Les obres s'engloben dins del Fons Estatal d'Inversió Local (Plan Zapatero), tenen un cost de més de 1.250.000 euros i està previst que finalitzin el dia 24 de desembre.

El passat 28 d'agost van començar les obres corresponents al condicionament de la carretera TV-3025, des del punt quilomètric 0.380 al 0.865. Aquestes obres serviran per fer el desdoblament de la carretera TV-3025, en el tram que preveu desenvolupar el POUM del municipi comprès entre els sectors 22b1 (costat per on discorre la canonada del CAT) i 22b2 (costat on hi ha el Parc de bombers i la Cooperativa).

Fons Estatal d'Inversió Local Està previst que les obres, que han estat adjudicades a Benito Arnó e Hijos SA i s'engloben dins del Fons Estatal d'Inversió Local (Pla Zapatero) amb un cost de més de 1.250.000 euros, finalitzin el dia 24 de desembre. Val a dir que per dur-les a terme s'ha de contractar a sis persones del municipi que es trobin a l'atur. A banda, d'acord amb la voluntat del govern municipal, es continuarà promovent la contractació d'industrials i persones del municipi que es troben a l'atur.

Tram afectat

El tram afectat per les obres es troba a uns 400 m del nucli urbà i té el seu inici a la rotonda que dona accés a l'autopista AP-7 i discorre al llarg de 500 m en sentit nord, finalitzant amb l'execució d'una nova rotonda. A més, contemplen l'ampliació del traçat actual d'un carril per cada sentit de circulació en dues calçades separades per una mitjana central: una calçada amb dos carrils de 3,5 m d'amplada cadascun (en sentit nord) i una fila d'aparcaments en línia de 2,5 m d'amplada i una altra calçada amb un carril de 3,5 m d'amplada (sentit sud) i una cuneta exterior. La mitjana central situada entre els carrils de cada sentit tindrà una amplada de 2,1 m. Joan Pere Gómez Comes, regidor d'Urbanisme, deia que per a nosaltres és molt important dignificar l'entrada al poble. Per això, en primera instància, vam fer la nova rotonda amb l'escultura Braços i Rems. Ara bé, també s'ha d'arranjar la calçada de l'entrada. Amb aquesta finalitat vam aprofitar els diners atorgats pel Pla Zapatero. Així, aquesta calçada tindrà dos carrils de sortida i un d'entrada amb els aparcaments al costat. Però cal dir als veïns que poden estar tranquils perquè a la llarga tindrem els dos carrils de sortida i els dos d'entrada.

Sector 22b1

En efecte, quan es desenvolupi el sector 22b1, les obres d'urbanització d'aquest complex contemplaran la construcció del segon carril en sentit sud i la línia d'aparcaments amb el que es completaria la secció definitiva de travessia urbana.


respostes a "Comencen les obres de condicionament de la carr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007