Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament reduirà el deute de La Cala Gestió en prop de 3 M d'euros

04 . Jul, 2014 a les 11:01
per gfigueres a Ajuntament
2239 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha fet públic recentment que utilitzarà el sistema de dació en pagament per reduir el deute de La Cala Gestió en 2.966.816euros €, corresponents als compromisos adquirits amb les empreses BECSA i HIDROCANAL.
Segons Andreu Martí, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "durant aquests propers mesos s'aniran fent ingressos i la foto del deute anirà baixant. Amb la dació en pagament ho hem fet amb alguna empresa gran i una part del deute que tenim amb elles, l'hem taxat i hem utilitzat parcel·les nostres per a pagar".

Pel que fa al deute amb BECSA, que és de 2.448.525euros€ €,  correspon a les obres d'urbanització de la 2a fase de Tres Cales. L'Ajuntament ja ha signat un conveni que contempla un primer i un segon pagament de 200.000euros€€ i 150.000euros€ € respectivament que ja s'han fet i un tercer pagament de 200.000€€ que es farà al mes de novembre. Amb això el deute es reduirà en 600.000euros€ €.
Pel que fa al deute restant de 1.898.525euros€€, l'Ajuntament ja ha reduït en 883.300€ € aquest import amb la dació en pagament de parcel·les a 3 Cales, les quals s'han comptabilitzat per un valor superior en un 20% al preu de mercat que fixa el projecte de reparcel·lació i del que es contemplava en el concurs que va quedar desert ara fa uns mesos donat que, tot i l'interès mostrat, finalment ningú les va adquirir.
L'altre import pendent de 1.015.225euros€ € també serà cancel·lat amb la dació en pagament de parcel·les, tot i que encara està pendent de decidir amb quines parcel·les se saldarà el deute.

Pel que fa al deute contret amb l'empresa Hidocanal, la Cala Gestió ha liquidat recentment l'import de 518.291euros€€ corresponent a les obres d'urbanització de la 2a fase de Tres Cales amb pagaments pels procediments habituals.
Tot i la dació en  pagament de diverses parcel·les, La Cala Gestió ha vist com es reduïa el seu deute en quasi 3 Meuros€ i encara disposa d'un actiu patrimonial amb més de 16 M€€euros, dels quals 13Meuros€€ són en parcel·les.


respostes a "L'Ajuntament reduirà el deute de La Cala Gestió..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007