Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'ajuntament transformarà en zona verda una franja litoral a la zona sud

24 . Mai, 2012 a les 11:39
per gfigueres a La notícia del dia
1990 reproduccions
L'ajuntament de l'Ametlla de Mar mitjançant la Regidoria de Gestió del Territori ha signat un conveni privat amb els propietaris d'uns terrenys ubicats en la franja litoral que uneix "Rompetimons" amb la Caleta de Pepo, que permetrà que passin a ser de domini públic.
El sector PAU Ribes Altes és un sector creat pel pla general per tal de transformar més de 4000m2 de parcel.la privada, en zona verda pública. La superfície del polígon a actuar és de 6398m2, dels quals el 76.91% seran de sòl públic.
A més, aquest sector deriva un 10% d'aprofitament mitjà del sòl privat per a l'ajuntament. El sistema d'actuació és el de cooperació com la resta de sectors a desenvolupar del poble.
La idea, tal com explica Ruben Lallana, regidor de Gestió del Territori,  és "naturalitzar dos espais davant de la mar que transcorre pel camí de ronda conegut com el GR entre una zona compresa entre Roques Daurades i Ribes Altes coneguda com Rompetimons. Aquestes dues parcel·les eren privades i les convertirem en públiques transformant l'edificabilitat i traslladant-les a Ribes Altes II".
És una zona dividida en dos davant mateix del camí de ronda, que es compensa amb una part de residencial a la urbanització de ribes Altes 2a fase. En aquest sector, es transforma una zona verda existent en 7 habitatges unifamiliars de la mateixa tipologia que l'existent a la zona. Així es crea 1344m2 de sostre en aquest punt del poble.
L'actuació també transformarà la primera línia de mar i naturalitzarà aquests espais. La intenció és netejar l'espai i adequar-lo amb plantes autòctones i zones de descans.
Amb aquest desenvolupament urbanístic es recupera un fàcil accés al camí de ronda des de la urbanització Roques Daurades i Ribes Altes, donant accés directe a l'espai natural conegut com "Rompetimons".


respostes a "L'ajuntament transformarà en zona verda una fra..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007