Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Parcel·la hotelera

09 . Nov, 2012 a les 14:07
per otomas a La notícia del dia
2427 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, a través de la Cala Gestió, ha tret a adjudicació una parcel·la hotelera, de 10.000m2 de propietat municipal, que li correspon del 10% d'aprofitament, del Pla Parcial de la urbanització Tres Cales 2ª fase. Un procés obert fins al 18 de novembre.

La futura infraestructura hotelera serà de com a mínim, quatre estrelles. I és que com a requisit des de l'Ajuntament es demana a les empreses interessades que l'hotel tingui aquesta qualificació hotelera, sinònim d'alta qualitat, i una inversió mínima de dotze milions d'euros.

Des del consistori s'ofereix un procés de licitació a quaranta anys, amb contracte de dret de superfície, a quinze anys, amb opció a compra. Per valorar l'opció de compra es parteix del valor del sòl a data d'avui que és de 2.000.000 d'euros, iva exclòs.

Des de l'Ajuntament calero s'ha subratllat la importància dels terminis. I és que l'empresa adjudicatària ha de presentar el projecte en tres mesos, i construir l'hotel en dos anys, per tal que l'equipament entri en funcionament el més aviat possible.

El regidor de Gestió del Territori, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar destaca la importància d'aquest projecte com a motor econòmic local: "la intenció primera és dinamitzar el poble. Creiem que fan falta hotels d'aquesta qualitat, que la Cala és mereix, de com a mínim quatre estrelles. Un hotel que creï ocupació per a la gent del poble. En definitiva, generar valor afegit sumat a projectes com que ben aviat s'obrirà la residència d'avis, que hem portat el gas natural, i la fibra òptica, i el Mercadona previst. Per tant, seguirem en aquesta filosofia de buscar capital privat que és el que necessita el poble".

Dins dels criteris d'adjudicació, des del consistori, es valorarà, el del dret de superfície. Per tant, es considerarà la millor oferta, l'hotel que ocupi més superfície i, per tant, assumeixi un import més elevat. Es puntuarà positivament l'increment del valor d'opció a compra. També farà guanyar punts a les empreses interessades el percentatge de participació dels ingressos de l'hotel, i el termini d'opció de compra. També es tindrà en compte la filosofia empresarial, l'organització i personal, i la instal·lació i explotació.

Dinàmica positiva
Tal com ja ha succeït amb d'altres projectes d'inversió privada, l'objectiu del consistori calero és dinamitzar l'economia local a través d'aconseguir l'interès de l'inversor privat. La pròxima implantació de Mercadona al municipi, així com la també pròxima adjudicació dels serveis d'explotació per a la residència de la gent gran i centre dia, són altres dels exemples que s'han de sumar a la millora dels serveis que la població oferirà a empreses i inversors amb la instal·lació de la fibra òptica i el Gas Natural al municipi, infraestructures que ja s'estan realitzant i que quedaran enllestides en pocs mesos.respostes a "Parcel·la hotelera"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007