Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cantada de Nadales organitzada per l'EMMA omple d'esperit nadalenc els carrers de l'Ametlla

24 . Des, 2010 a les 12:15 | 00:01:17
2600 reproduccions
Des de l'Escola Municipal de Música (l'EMMA), per quart any, han organitzat la cantada de nadales pels carrers de l'Ametlla de Mar. Les cantades van començar a les sis i mitja, del dijous 23 de desembre, des del carrer Pau Casals. Després es van parar a la Plaça Nova, a continuació al carrer Sant Joan, i als populars Quatre Cantons. La darrera parada va ser a l'Andreu Llambrich.

Els participants a la cantada van ser alumnes entre 3 i 16 anys. Però a més, enguany, han col·laborat alumnes adults i professors cantant i tocant instruments. En total van ser prop d'un centenar de persones els quals van realitzar aquesta cantada itinerant.

Pel que fa al repertori va estar format per cançons del tradicionari català. "Sempre intentem escollir cançons anònimes, del tradicionari català i que motivin als nens" va explicar l'Anna Vizcarro, cap d'estudis de l'EMMA:

Al final de cada cantada es va passar la panera per tal de recollir diners que després l'escola inverteix en la compra de petits instruments i entre d'altres eines per l'ensenyament i aprenentatge musical. Enguany com a novetat es va repartir entre els assistents la nadala de l'Ametlla, creada per Gessamí Margalef, Directora de l'EMMA, i la Cap d'Estudis, Anna Vizcarro, per tal que el públic es sumés a al cantada.
I per finalitzar hi va haver xocolatada al Cibercafè per tots els cantants i músics que van col·laborar.


respostes a "La Cantada de Nadales organitzada per l'EMMA om..."

avizcarro avizcarro
24 . Des, 2010 a les 18:44

Que xulo tat, Bon Nadal !! "Alegria gent del poble, a la Cala ja és Nadal, menjarem torrons i pances i borranyes a esmorzar....L'any que ve heu de cantar tots..

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 215
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007