Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El pont de Tres Cales 2ª Fase pendent de licitació

12 . Feb, 2014 a les 11:40
per otomas a La notícia del dia
2522 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ja encara la darrera fase per licitar l'obra del pont de la urbanització Tres Cales 2a Fase. De fet, el projecte executiu ja està finalitzat i el plec de clàusules tècniques redactat. Per tant, en breu es posarà el projecte a exposició pública per tal que posteriorment les empreses interessades en assumir l'obra puguin presentar les seves propostes.
Es tracta d'un pont d'uns 300 metres que unirà el sector del mig de la urbanització amb el de baix, el de les platges. És una obra inclosa al Pla Parcial de Tres Cales 2a Fase i que tindrà un pressupost de prop de cinc milions d'euros. Tot i això, cal tenir en compte que el cost del finançament l'assumiran els propietaris dels terrenys on s'ubicarà el pont, que en un 80% es tracta d'una entitat financera. Les obres s'executaran en un termini de 9 mesos.
Ruben Lallana, regidor de Gestió del Territori explica que, "l'ACA que és qui te capacitat per a donar permís per circular en zones de barranc, entén que aquesta és una zona inundable i no pot ser transitable. Per tant, els actuals accessos quan vens de la zona intermitja són només provisionals. Un cop estigui fet el pont, l'accessibilitat serà més efectiva i ràpida i es tancaran els actuals accessos al transit. El nou pont enllaçarà les dos zones per sobre de la via del tren i l'autopista AP7".
Per la seva part, Lallana també demana comprensió als ciutadans per les molèsties que puguin ocasionar les obres als ciutadans que transitin per aquesta zona de la urbanització durant el període d'execució.


respostes a "El pont de Tres Cales 2ª Fase pendent de licita..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 887,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007