Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

S'investiga l'autoria de dos incendis provocats a Marina Sant Jordi

17 . Ago, 2011 a les 13:57 | 00:02:38
per gfigueres a La notícia del dia
2295 reproduccions

Al voltant de les 8 del vespre d'ahir dimarts es va produir un avis ciutadà que alertava d'un incendi a la zona arbrada del barranc de Marina Sant Jordi, una zona pròxima a la costa per on discorre un petit pont de fusta que permet gaudir duna atractiva i important zona de pinar molt pròxima a la costa i a l'hora als habitatges de la urbanització.

Al lloc s'hi van presentar efectius dels bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local.

El foc es va extingir en 40 minuts aproximadament i va afectar una superfície de 250m2 de pi i matoll, afectant de manera important al pont de fusta. Aquesta matinada a les 3 se'n ha detectat un altre a la mateixa zona que ha estat ràpidament extingit per la Policia Local amb un extintor

Després de les primeres investigacions oculars es tenen indicis de que el foc fou provocat. La Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local estan investigant es fets i buscant possibles relacions amb d'altres fets similars.

Es dona la circumstància que el passat 6 d'agost ja es va detectar un altre incendi a la zona nord de Santes Creus, també provocat i pel qual es va detenir un home de nacionalitat belga de 43 anys que estava estiuejant  en un càmping proper.


respostes a "S'investiga l'autoria de dos incendis provocats..."

Joan Joan
18 . Ago, 2011 a les 09:26

Estes coses no les puc pair. Si l'arribo a enganxar fontent foc, lo pelo allí mateix!!

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 611,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007