Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Detenció 3 Cales

04 . Ago, 2015 a les 13:07
per fcallau a La notícia del dia
2319 reproduccions
Detingut un home per intentar accedir a un habitatge a les Tres Cales

La Policia Local de l'Ametlla de Mar va detenir la nit de diumenge dia 2 d'agost a A.L.LL de Cambrils després d'haver accedit sense permís a l'interior d'una propietat privada de la Urbanització Tres Cales.

Els fets van succeir mentre la família propietària era sopant a l'interior de l'habitatge, al número 75 del carrer Coll de Balaguer, observant com dos nois que estaven fumant a l'exterior van accedir dins de la parcel·la obrint la porta de ferro. L'alerta dels propietaris i el requeriment  que sortissin, va fer que els dos homes marxessin de manera precipitada.
La posterior trucada dels propietaris a la Policia Local va fer que la patrulla localitzés un dels dos homes amagat entre els matolls d'una parcel·la propera.
Al lloc dels fets també es va personar una patrulla dels Mossos d'Esquadra que van intentar trobar l'altre home sense èxit. Al detingut, A.L.LL de Cambrils se li imputa un delicte de robatori en grau de temptativa.

Petit incendi
Dilluns a la tarda, al voltant de les 17h es va activar el 112 després de rebre un avís de foc en una zona d'abocaments il·legals a la partida de Carretillana, prop de l'Àliga. Els bombers, la Policia Local i el SUM es van personar al lloc dels fets, extingint el foc de manera ràpida i atenent per inhalacions lleus de fum a un parell de persones veïnes de cases properes.


respostes a "Detenció 3 Cales"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,62 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 130
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007