Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Jordi i Vanessa a la 4a posició al Campionat de Catalunya

02 . Jun, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
2221 reproduccions
La parella de ball calera formada per Jordi Borràs i Vanessa Salvans representant al Club de Ball Esportiu Making Dance, van ser guardonats, fa pocs dies, en l'entrega dels premis esportius Terres de l'Ebre per la seva 4a posició global, 1a de la seva categoria A Nacional a la Copa Catalunya Sènior Llatí celebrada a Reus.

La parella calera, també ha assolit bons resultats en els darrers trofeus nacionals disputats a Cambrils i l'Hospitalet, amb primeres posicions en la seva categoria i un 2n i un 4t lloc en el global, destacant la 7a posició global a l'Open Internacional de Cambrils.

Jordi Borràs, explica que «estem contents de la nostra evolució i sobretot dels resultats que obtenim quan ballem barrejats amb la categoria superior. Estem entrenant molt dur i compaginant vida familiar i professional, per poder fer el salt de cara a l'any que bé».

Jordi i Vanesa entrenen a les instal·lacions de la SCER, entitat a la qual estan molt agraïts. Els dies 24 i 25 de juny participaran en el Campionat d'Espanya que tindrà lloc a l'Eliana (València), on arribaran primers del rànquing i podran materialitzar el seu ascens a la categoria A Internacional.


respostes a "Jordi i Vanessa a la 4a posició al Campionat de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,85 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007