Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un incendi «aparentment provocat» crema dues parcel·les a la urbanització Calafat

11 . Ago, 2017 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
1989 reproduccions
Aquesta passada nit s'han declarat dos incendis al carrer Empordà de la urbanització Calafat, en dues parcel·les situades als números 110 i 114. Poc després de la 1 h, els veïns alertaven el 112 d'un foc en el jardí d'un habitatge. Les flames eren força altes i la quantitat de fum era considerable, afectant sobretot a les cases més pròximes a la mar.

En arribar, la Policia Local va desallotjar un xalet, habitat per quatre adults i cinc menors –entre ells un nadó– que van ser atesos pel SUM per l'ensurt. També es van atendre dues persones per inhalació de fum i angoixa. I com a mesura de prevenció, es van fer evacuar els veïns dels xalets més pròxims a la zona, cap a una àrea de confinament.

El primer dels focus va afectar la totalitat de la finca, una parcel·la sense construcció i amb molta vegetació. El segon, uns metres més avall, ha cremat vegetació i part de dos turismes estacionats davant mateix. Els Bombers van donar per extingit l'incendi cap a les 4.30 h de la matinada, i creuen que ha estat provocat, per com va evolucionar.

Al lloc dels fets hi van acudir tres dotacions dels Bombers, tres dels Mossos d'Esquadra, dues del SEM, la Policia Local i el SUM.


respostes a "Un incendi «aparentment provocat» crema dues pa..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 669,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007