Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comença el període de finals per al twirling calero

05 . Mai, 2017 a les 13:00
per drodriguez a La notícia del dia
1348 reproduccions
Durant aquesta temporada, el Club Twirling l'Ametlla de Mar ha estat participant de manera federada, tant en l'àmbit autonòmic com nacional, en les dues federacions reconegudes esportivament: la catalana FECT i l'espanyola FEBD. En ambdues, els atletes de la nostra localitat han aconseguit diversos podis classificant-se en la seva majoria per disputar les finals.

Per una banda, respecte a les competicions catalanes destaquen el podis de Maria Margalef, Anastàsia Pellissa, Erenia Pereira, Naira Arias, Neus Vidal, Víctor Joan Pellissa, Maria Campanals i Eric Llatche. Tots els atletes del club disputaran la final catalana aquest cap de setmana a Tordera, i els dies 10 i 11 de juny a Santa Bàrbara.

De l'altra, en les competicions estatals també s'han aconseguit diferents podis que han tornat a consolidar el club amb molt nivell dins del twirling. Les finals es disputaran els pròxims 20 i 21 de maig i també els dies 3 i 4 de juny, amb el debut de l'atleta Laia Claverias.

Sis són els exercicis que han seleccionat les diferents federacions per tal de representar-les a diferents fites internacionals. En el Campionat d'Europa de la FEBT del juny a Tortosa hi participarà Víctor Joan Pellisa i l'equip sènior. En el Campionat d'Europa de la WBTF del juliol a Milà, hi aniran Widet Ettibari –en individual i en parella amb Núria Ettibari– i també David Accensi. I a la Copa Internacional de la WBTF de l'agost a Croàcia hi competirà Raquel Sueca.


respostes a "Comença el període de finals per al twirling ca..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007