Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'increment de Mossos d'Esquadra apropa l'acció de la Policia Locals als ciutadans

18 . Jul, 2011 a les 13:48
per gfigueres a La notícia del dia
2109 reproduccions
La regidoria de Governació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha posat en marxa un operatiu policial que cobrirà els mesos d'estiu amb l'objectiu de millorar la seguretat ciutadana i la mobilitat al municipi. Així, una part molt important de l'operatiu es basa en les tasques de coordinació de la Policia Local amb els Mossos d'Esquadra, col·laboració que ja es venia desenvolupant en els darrers anys.

"dins d'aquest operatiu, els Mossos d'Esquadra utilitzen les dependències del cos municipal on des de les 9 del matí a les 9 de la nit, un agent de la policia autonòmica s'encarrega d'agafar i tramitar les denuncies. L'increment dels efectius autonòmics, amb reforç a les urbanitzacions, a permès que la Policia Local es pugui centrar en tasques de més proximitat i contacte amb els ciutadans" ha explicat, Ruben Lallana, regidor de governació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. A més d'aquesta coordinació, l'objectiu de la regidoria es que els ciutadans percebin de manera més important la proximitat policial i per tant la sensació de seguretat.

Pel que fa a la mobilitat, governació a posat especial interès en el compliment de les normes de circulació al casc urbà i en la necessitat d'utilitzar els aparcaments, tant el soterrani al mig del casc urbà, com els dissuasòries de l'entrada del poble. Per evitar aglomeracions circulatòries i molèsties a la via publica, la Policia Local vigilarà especialment les zones de càrrega i descarrega, aparcament per a minusvàlids i altres infraccions que afectin al desenvolupament tant dels vehicles de recollida d'escombreries com d'altres serveis, i de la circulació. Es per aquest motiu que s'han posat al carrer tres informadores de mobilitat que formen part d¡un pla d'ocupació finançat per la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu d'informar, persuadir i convèncer als infractors, abans d'imposar les sancions. A la vegada que es tindrà especial cura en regular la presència d'autocaravanes de gran format als pàrquings de les platges.

Pel que fa a altres aspectes de convivència i d'acord amb els propietaris dels locals d'oci nocturn del carrer Cervantes, es tancarà la circulació entre el carrer Constitució i l'avinguda Batlle Pijoan entre les 2'30 i les 4 del matí amb l'objectiu d'evitar sorolls i problemes. A més hi haurà presència de vigilància privada i més suport tant a nivell de policia local com dels Mossos d'Esquadra. L'Ajuntament ha aconseguit el compromís de que no s'utilitzin al carrer gots de vidre i de millorar la neteja del carrer.

Des de governació també s'ha anunciat que per una mesura d'estalvi, aquest any no entrarà en servei el trenet Nemon que unia diverses parts del nucli urbà.


respostes a "L'increment de Mossos d'Esquadra apropa l'acció..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 722,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007