Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La regidoria de Governació aprova notablement el pla de mobilitat d'aquest estiu

22 . Set, 2016 a les 14:00
per drodriguez a La notícia del dia
1161 reproduccions
Aquest estiu, la regidoria de Governació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar va posar en marxa un pla de mobilitat amb l'objectiu de millorar la mobilitat dins el nucli urbà durant els mesos de juliol i agost, les èpoques amb major afluència turística. Després de fer-ne un balanç, des de la regidoria s'aprova notablement aquest pla que es basava, principalment, amb tres aspectes: la unificació de talls de carrers per instal·lar-hi terrasses, el pas restringit per veïns a l'altura del carrer Andreu Llambrich, i la conversió en zona de vianants dels carrers del centre de la població.

«Vam apostar per modificar el pla de mobilitat perquè no hi havia ni una unificació d'horaris, ni retolació correcta ni res. Crec que tot ha anat fantàsticament bé pels comentaris que ens arriben tant de comerços, com turistes, com de la població en general» explica el regidor de Governació, Joan Manel Tello, que ha destacat molt positivament l'acord per a l'ocupació de la via pública per part d'establiments d'hostaleria per col·locar-hi terrasses. «Hem unificat l'horari de tall de carrers, a les 19 h de la tarda, i tothom ho ha respectat. Ens interessa tenir certes zones, on hi ha la majoria dels comerços, bars i restaurants, on tenir una zona de vianants perquè tothom pugui caminar i passejar tranquil·lament» comenta Tello.

A banda, també ha valorat el canvi important en la circulació i la restricció de pas de vehicles al carrer Andreu Llambrich a l'altura de l'encreuament amb el carrer Francesc Labadie, només deixant accés als veïns dels carrers més pròxims. El regidor de Governació ha assenyalat que «era una prova pilot per veure com funcionava i ha estat molt positiu també. La gent del poble té clar per on ha de passar, però la gent que ens visita sovint el navegador li marca zones amb més complicacions i s'acaben creant embussos. Hem racionalitzat una mica el pas per descongestionar de vehicles aquest punt, i en aquesta línia seguirem per al pròxim estiu».

Cal afegir que aquest estiu, la Policia Local s'ha vist reforçada amb tres agents interins que han permès atendre totes les sol·licituds i peticions a la caserna del cos de seguretat municipal, donat que la població multiplica la població durant els mesos de juliol i agost i, per tant, també les reclamacions a la Policia.


respostes a "La regidoria de Governació aprova notablement e..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 696,84 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007