Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La presència d'un policia local a l'Ajuntament, reforça l'atenció ciutadana

03 . Jul, 2012 a les 09:36 | 00:01:57
per gfigueres a La notícia del dia
2340 reproduccions
Des del dia 2 de juliol i al llarg de tota la temporada estival, un policia local prestarà servei d'atenció ciutadana a l'oficina d'Atenció al Públic dels baixos de l'Ajuntament. D'aquesta manera l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar pretén facilitar als ciutadans i visitants l'accés a qualsevol tipus de tramitació o denuncia policial.
El servei que s'ofereix serà idèntic al que els ciutadans reben a la caserna de la Policia Local ubicada al polígon industrial i podent activar qualsevol dispositiu, estalviant-se haver de traslladar-se, i amb un horari que serà de 9 a 14h pel matí i de 17 a 19h per la tarda.
Alhora i sempre que l'activitat d'oficina ho permeti, l'agent que s'ubicarà a l'Ajuntament, també tindrà control de diverses zones pròximes a l'Ajuntament, com ara zones d'aparcament per a minusvàlids, zones reservades, etc. i disposarà d'un espai a la primera planta de l'Ajuntament, en cas que s'hagi de fer alguna tramitació que requereixi privacitat.
Aquest servei està pensat només pels mesos d'estiu, tot i que segons Antoni Montagut, regidor de Governació, "en principi ho instaurem, veurem el funcionament i la quantitat d'intervencions que té i valorarem. El que no farem és mantenir l'operatiu si no té una funció necessària, ja que si no ho és, seria més útil patrullant per la població, que no pas estan fix a l'Ajuntament.  La voluntat és ampliar serveis i donar més facilitats als ciutadans".
Antoni Montagut va recordar que al llarg d'aquests mesos d'estiu, el servei de seguretat ciutadana a la població s'ha vist reforçat com és habitual amb els dispositius d'estiu dels Mossos d'Esquadra i patrulles mixtes entre Mossos i Policia Local, recordant la ubicació en les dependències municipals del polígon industrial d'una oficina d'atenció dels Mossos d'Esquadra.


respostes a "La presència d'un policia local a l'Ajuntament,..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 144
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007