Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Canvi climàtic

01 . Oct, 2010 a les 12:42 | 00:01:34
per otomas a La notícia del dia
1669 reproduccions
Dimecres 29 de setembre va tenir lloc al Centre d'Interpretació de la Pesca (CIP) la projecció del documental Informe General sobre el Canvi climàtic que organitza la fundació Una Sola Terra. La projecció s'engloba dins del cicle de conferències dedicat a la sostenibilitat i a l'ecologia que es duen a terme al centre i es basa en un informe que ha realitzat la fundació sobre els reptes del canvi climàtic a nivell global però també sobre l'afectació que pot tenir a Catalunya. Salvador Samitier, director de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic del Departament de Medi Ambient I Habitatge, va intervenir en la conferència-debat posterior a la projecció del documental. "Es tracta d'una xerrada-debat sobre el documental projectat prèviament i que es va fer en base a un informe que va realitzar la fundació Una Sola Terra. És un repàs sobre els reptes del canvi climàtic, no només des del punt de vista global sinó també com es pot afectar a Catalunya. També parlarem sobre les línies de treball que duen a terme des del govern. I mirem cap a Cancun, on es celebra una cimera al desembre sobre el canvi climàtic".
També va ser present durant la xerrada Santiago Vilanova, president de l'associació Una Sola Terra.


respostes a "Canvi climàtic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 109,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007