Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un 2009 amb balanç positiu en seguretat a l'Ametlla de Mar

16 . Abr, 2010 a les 10:28
3023 reproduccions
L'índex d'incidències a l'Ametlla de Mar es manté segons ha informat la Policia Local en el balanç de diligències i atestats del 2009. El 2008 s'observà un registre de 720 incidències. Cal tenir en compte que fa dos anys les denúncies es realitzaven tant a la Policia Local com a la Guàrdia Civil. Per tant, les 711 incidències registrades el 2009, són encoratjadores ja que representen el total de denúncies recollides ja que l'any passat aquesta competència la va assumir íntegrament la Policia Local.
Segons les dades s'han reduït considerablement els robatoris a les casetes de camp, les denuncies per danys i els robatoris a l'interior dels vehicles. D'altra banda, tot i que les xifres revelen un augment de robatoris a les vivendes, concretament, 97 robatoris, 42 més que el 2008, cal matisar que al casc urbà només es va registrar un robatori i que la resta es van concentrar a les urbanitzacions i durant els mesos d'estiu. Per aquest motiu, la Policia Local reforça la vigilància a les urbanitzacions durant aquests mesos i treballa amb estreta col·laboració amb els Mossos d'Esquadra per a la prevenció d'aquestes incidències.

Segons Xavier Llambrich Bono, regidor de Governació, aquest balanç mereix una valoració positiva perquè demostra el bon treball realitzat per la policia local de l'Ametlla de Mar.

"Ja tenim a les mans la memòria del 2009 de la Policia Local en la qual podem constatar que ens movem en els mateixos paràmetres que l'any anterior. L'any 2008 van haver 720 diligències instruïdes i el 2009, 711. S'han realitzat accions molt similars i, per tant, això vol dir que hem realitzat un mateix nombre d'actuacions des de la Policia Local", va explicar Xavier Llambrich.
 
El regidor de Governació, a més, ha afegit que també s'han detectat més denúncies de trànsit relacionades amb el mal aparcament. Per tant, segons Llambrich, a part d'oferir un nou aparcament amb 300 places al centre urbà serà decisiva la posada en marxa del Pla de Mobilitat del 2010.


respostes a "Un 2009 amb balanç positiu en seguretat a l'Ame..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007