Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La regidoria de Governació impulsa un nou pla de mobilitat al nucli urbà durant l'estiu

09 . Jun, 2016 a les 19:30
per drodriguez a La notícia del dia
1291 reproduccions
Amb l'objectiu de millorar la mobilitat dins el nucli urbà de l'Ametlla de Mar durant les èpoques amb major afluència turística, des de la regidoria de Governació s'ha impulsat un pla de mobilitat per aquest estiu. Aquest pla es basa en dos temes: l'un, l'ocupació de la via pública per part d'establiments d'hostaleria per col·locar-hi terrasses, i l'altre el tall de carrers.

«Bàsicament hem treballat un primer punt que és unificar criteris d'horaris» de les 19.00 h de la tarda fins a les 02.30 h de la matinada per a tots els bars i restaurants que tinguin el permís per a ubicar-hi terrassa perquè «hem de mirar la Cala en el seu conjunt» explica el regidor de Governació, Joan Manel Tello.

A banda, també hi haurà un canvi important en la circulació i és que es restringirà el pas de vehicles al carrer Andreu Llambrich -en el mateix horari de 19.00 h a 02.30 h-, a l'altura de l'encreuament amb el carrer Francesc Labadie; només deixant accés als veïns dels carrers més pròxims. Això implicarà un canvi de sentit del carrer Francesc Labadie, en el tram comprès entre el carrer Andreu Llambrich i el carrer Pau Casals.

«És una prova pilot que comencem enguany» diu Tello que assegura que d'aquesta manera «aconseguirem que en tota la zona de vianants només circulin els vehicles que han de passar». En els pròxims dies, els veïns pròxims al punt de tall del carrer Andreu Llambrich rebran als seus domicilis la visita dels agents de la Policia Local, que els informaran dels passos a seguir per poder acreditar-se per accedir a la zona restringida.


respostes a "La regidoria de Governació impulsa un nou pla d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007