Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Escola Sant Jordi ja té nou conserge

30 . Nov, 2012 a les 14:41
per gfigueres a La notícia del dia
2429 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha pogut solucionar el dèficit que generava l'absència d'una persona que fes les tasques de consergeria a l'Escola Pública Sant Jordi. El fet que la baixa laboral de la persona que ocupava aquest lloc s'hagi allargat en el temps, ha fet replantejar a l'Ajuntament la seva intenció de no cobrir la plaça temporalment.
A tal efecte, l'Ajuntament ha decidit no posar-hi personal nou, sinó reubicar un  treballador municipal que fins ara feia tasques d'administració a la Policia Local i que des del dia 19 d'octubre fa tasques de consergeria al col·legi, per cobrir les mancances i serveis que són necessaris a l'escola i que durant aquest període, pel que fa a treballs de manteniment, han dut a terme els treballadors de la brigada d'obres, sempre que ha estat necessari.
L'actual conjuntura econòmica va fer que inicialment l'Ajuntament fos contrari a la substitució d'aquesta plaça laboral, tot i que la durada de la baixa laboral, ha provocat un nou canvi de prioritats.
Segons la normativa actual corresponent als ens locals, les obligacions de l'Ajuntament es limiten a la conservació, manteniment i vigilància dels centres d'educació infantil, d'educació primària o educació especial i que segons l'article 71 del text refós de règim local aprovat per reial decret Legislatiu 781/1986 de 18/4/1986, les corporacions locals no estan obligades a costejaran serveis de l'Estat o de les Comunitats Autònomes, salvades les fórmules de col·laboració voluntària.
Amb tot, l'Ajuntament, veient la necessitat d'aquest servei, ha considerat oportú donar-hi resposta, aplicant una fórmula que no suposarà cap increment de la despesa.


respostes a "L'Escola Sant Jordi ja té nou conserge"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 649,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 201
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007